FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRICOLORI

Pantilimon e primul portar român care nu a primit gol de la Brazilia

Costel Pantilimon
Costel Pantilimon

Articol de - Publicat miercuri, 08 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2011 13:38

"Naţionala" României a prezentat cinci portari în cele trei partide disputate contra Braziliei, iar Costel Pantilimon este singurul pe care auriverzii nu l-au învins. Goalkeeperul lui Poli Timişoara a apărat doar ultimele 22 de minute ale amicalului de azi dimineaţă, înlocuindu-l la scorul de 0-1 pe Tătăruşanu, care apărase excelent pînă să se accidenteze la genunchi după o ciocnire cu Papp.

Ceilalţi portari români care au apărat contra Braziliei sînt:
Stere Adamache: a luat două goluri în confruntarea de la CM '70 Mexico (2-3), de la Pele (18) şi de Jairzinho (21)
Necula Răducanu: a primit un gol de la Pele în aceeaşi partidă de Guadalajara (2-3)
Silviu Iorgulescu: a scos de două mingea din plasă la amicalul din 1974, de la Sao Paulo, scor 0-2,  fiind învins de Leivinha (9) şi de Edu (20)

Cinci din cele şase goluri înscrie de sudamericani în poarta României au fost marcate în debutul partidelor. Singurul gol primit în spre finalul meciurilor a fost cel încasat de Rică Răducanu, la Campionatul Mondial din Mexic 70.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dancrisan
dancrisan  •  08 Iunie 2011, 21:18

a reusit sa sperie un brazilian. ala saracu o sa aiba cosmaruri vreo doua saptamini.

mafteib
mafteib  •  08 Iunie 2011, 18:30

Cu astfel de stiri aratati ca sunte-ti varza!!!!!!

ockilaaa
ockilaaa  •  08 Iunie 2011, 16:28
Postat de ribo pe 08 Iunie 2011, 14:58

Inca o dovada a calitatii GSP. Faptul ca stergeti comentariile care nu va convin. Eu asa aveam impresia ca merge. Voi postati un articol, daca e bun, vi-l laudam, daca e jalnic, v-o spunem. Dar se pare ca nu vreti sa auziti asa ceva. Oricum sunteti penibili. Si veti fi indiferent ca stergeti sau nu articole. E definitoriu pentru voi...

e inutil sa le zici ceva - nu aud si nu vad decat ce le convine ... asa sunt ei DEONTOLOGI. ignora si treci mai departe. cat despre Pantilimon :)) foarte tare - cate minute a jucat?! ca in afara de faptul ca a fost un meci amical daca a jucat doar 10 min :)) nu mira pe nimeni ca nu a primit gol.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează