FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECIZIE

Parchetul a dat decizia după scandalul din 2015 între Prunea și Bodescu

Articol de - Publicat miercuri, 07 martie 2018 10:18

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a decis neînceperea urmăririi penale împotriva lui Florin Prunea, după ce fostul internațional a fost acuzat că i-a dat un cap în gură lui Gabriel Bodescu în 2015.

Practic, această decizie reprezintă închiderea cazului. Contactați de GSP.ro, niciunul dintre cei doi oameni implicați n-a vrut să comenteze decizia instanței.

CONTEXT

În 2015, la finalul meciului dintre România și Feroe, scor 1-0, Florin Prunea l-a lovit cu capul în gură pe Gabriel Bodescu, consilierul FRF, în timpul petrecerii organizate după joc. Conform martorilor, în acea seară la fața locului au ajuns atât poliția, cât și o ambulanță.

Conflictul a pornit de la o încălcare a unei înțelegeri de către Federație, prin care Prunea urma să revină la FRF și să-și primească salariile restante. Prunea câștigase procesul cu Federația și se pusese de acord cu Burleanu să semneze un document prin care să revină în vara lui 2015 la FRF.

În cele din urmă doar Prunea a semnat documentul, iar Burleanu ar fi fost influențat de Bodescu să nu semneze, lucru ce l-a iritat pe fostul oficial al ieșenilor. Mai mult, Bodescu l-ar fi jignit pe Prunea: "Cine sunteți voi, mă, marea generație de aur?".

"Nu l-am lovit pe domnul Bodescu. A fost un diferend de opinii! Într-adevăr, a fost un schimb mai dur de replici, dar nici vorbă să-l fi lovit. Nu pot să vă spun despre ce am vorbit pentru că a fost o discuţie privată. Am vorbit şi despre echipa naţională, printre altele" Florin Prunea în 2015

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  07 Martie 2018, 11:04

Bine aici la iertat dar în dosarul cu Vasile Avram cum a fost cînd dirija arbitrajele dela FRF ,dar odată trebuie să plătească și el cîtă panaramă face din fotbal și în relațiile cu ceilalți.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează