FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 2-0

Paul Papp surprinde după meciul cu Irlanda de Nord: "Nu asta e cea mai frumoasă zi de cînd m-am apucat de fotbal"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 noiembrie 2014 00:20

Eroul României din meciul cu Irlanda de Nord, Paul Papp, e bucuros pentru cele două reuşite din această seară şi se felicită după transferul la Steaua. Eroul naţionalei din această seară spune că cea mai frumoasă zi  din cariera lui este cea în care s-a apucat de fotbal. 

"E o seară foarte frumoasă pentru mine. Dedic victoria soţiei mele, familiei şi suporterilor. Echipa a jucat foarte bine, eu doar am fost la capătul fazelor.

Cea mai frumoasă zi a fost cînd m-am apucat de fotbal, nu cea de azi. Rămîn în continuare fundaş central, fundaş dreapta, joc unde mă pune antrenorul.

Îmi voi face treaba de fundaş, iar dacă voi avea ocazia să marchez nu voi ezita. Venirea mea la Steaua înseamnă că am făcut doi paşi înainte.

La Steaua sînt oameni profesionişi, un grup extraordinar. Sînt foarte fericit că am acest instinct de marcator", a spus Paul Papp la TVR.

România a învins Irlanda de Nord, scor 2-0, graţie a doua reuşite semnate de Paul Papp.

Următorul meci oficial al naţionalei României va avea loc abia pe 29 martie 2015, cînd "tricolorii" vor întîlnii pe Arena Naţională selecţionata Insulelor Feroe.

Clasament Grupa F:
1. România               6-1 golaveraj 10 goluri
2. Irlanda de Nord 6-3                    9
3. Ungaria                4-3                    7
4. Finlanda               4-5                   4
5. Insulele Feroe     2-6                    3
6. Grecia                    1-5                    1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Noiembrie 2014, 14:36
Postat de kuna pe 15 Noiembrie 2014, 05:23

intr-adevar omul este foarte modest.........cine se astepta ca in meciul cu locul 1 ca el sa inscrie chiar de doua ori si sa decida meciu, o aripa cu atributii ultra defensive cu barbugiul acum ultra ofensive cu Iordanescu! Bravo Iordanescule, dar lasa-ne cu icoanele ca ne faci de rusine prin lume. Credintza e ca un devotament personal, nu public : ))) Maine poimaine ne trezim cu valah akbar cum pupa icoane cu PONTA....pai sa va alege prafu de tot si de toate : )))

..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Noiembrie 2014, 14:35
Postat de bivumu pe 15 Noiembrie 2014, 06:03

Norocul lui Iordanescu e ca a iesit bine..:) Ca daca iesea rau ca sa fie rau ,ca sa zic asa :) ,azi, era mancat ! Pana cand vom astepta "acomodarea" lui Tase si Torje ? Si Enache e fotbalist, si Hora.., sunt o multime peste cei doi incriminati !

aloha, amigo. cei enumerati de tine nu cred ca mai pot ajuta Nationala cu ceva.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Noiembrie 2014, 14:34
Postat de jim._.brown pe 15 Noiembrie 2014, 07:20

Shezarik oare s-a intors de la padure sau l-o fi impuscat vanatorii ? :))

..))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează