FOTBAL  »  NATIONALA  »  PROCES

Piţi n-a mai rezistat » Selecţionerul cere daune de 1 milion de euro unuia dintre cei mai virulenţi contestatari!

Victor Piturca
Victor Piturca

Articol de GSP - Publicat marti, 26 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 noiembrie 2013 13:38

Atacat după ce naţionala României a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia, Victor Piţurcă a hotărît să răspundă dur.

Selecţionerul a început cu unul dintre cei mai vehemenţi contestatari, Corneliu Vadim Tudor. Agenţia Amos News anunţă că Piţi l-a dat în judecată pe fostul lider al partidului PRM, căruia îi cere daune morale de 1 milion de euro!

Motivul procesului ar fi campania de denigrare dusă de de ziarul Tricolorul, condus de Vadim, dar şi declaraţiile suburbane făcute de acesta la TV.

Cîteva atacuri ale lui Vadim:
*** "Eşti o ruşine, Piţurcă! Nu eşti bărbat! Nu se poate să faci aşa ceva. Ai făcut un copil. Ţi-a plăcut, v-aţi iubit. Tu nu te gîndeşti că acest copil va trăi într-o junglă. El joacă barbut pe sume enorme şi poate copilul nu are de o portocală. E cel mai urît exemplu pe care l-a dat un sportiv român pînă acum”.

*** Atac suburban şi rasist în Tricolorul: "Am obosit de cînd tot scriu despre acest Piţurcă. Urît ca dracul, negru şi la faţă, şi la inimă, acest puradel nelegiuit al mahalalelor ţigăneşti a ajuns (şi încă se menţine) în prim-planul vieţii unei societăţi. Cît de nenorocit poţi să fii ca să-ţi petreci adolescenţa şi tinereţea scuipînd în palmă şi „bărbierind“ două pătrăţele de os, implorîndu-l pe diavol să-ţi dea ceva mai mult noroc decît un alt parlagiu?"

"În timp ce eu citeam Balzac şi Goethe, aschimodia din sălaşele ţigăneşti ale Olteniei zguduia zarurile cu o palmă...".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (55)
lumpy666
lumpy666  •  29 Noiembrie 2013, 00:22

CE MISTO E PEISAJUL DE LANGA STATUIA DIN RIO,SA MORI EU O SA MA DUC LA UN MECI UNDE O SA JOACE ALGERIA SAU IRAN SI ASA POATE CA O SA VAD SI ARTIFICII....!!!!

alexmarin
alexmarin  •  27 Noiembrie 2013, 09:33

si noi cat sa ii cerem daune ca nu ne-a calificat?ca nu a comvocat cei mai valorosi jucatori?ca a indepartat cu anumiti jucatori?ca -sa razbunat din motive personale pe anumiti jucatori?.........cat ma,cat?....zi Satana.............ar trebui voi de la GSP sa incepeti demersul asta si noi sa il sustinem prin semnaturi.......

ndanio
ndanio  •  27 Noiembrie 2013, 08:56

Toata treaba asta nu are legatura cu fotbalul.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează
Close