FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Piți, refuzat » Cosmin Contra i-a răspuns lui Victor Pițurcă, după ce antrenorul Craiovei l-a întrebat: „Ai mijlocași ca Bancu?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 octombrie 2019 14:15

Cosmin Contra, selecționerul României, a reacționat după ce Victor Pițurcă, antrenorul Craiovei, i-a transmis că ar trebui să-l folosească pe Nicușor Bancu, 27 de ani, ca mijlocaș central în meciurile cu Insulele Feroe și Norvegia. 

  • Feroe - România se joacă pe 12 octombrie, de la 19:00, iar România - Norvegia e pe 15, de la 21:45. Ambele meciuri vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV

„Naționala are mijlocași centrali de valoarea lui Bancu? Nu cred. El poate juca aproape oriunde. Știu ce spun, am fost selecționer 12 ani de zile. Contra are în momentul ăsta în Bancu un fotbalist pe care se poate baza”, a fost mesajul lui Victor Pițurcă după Craiova - Viitorul 3-1, iar Cosmin Contra a venit azi cu răspunsul. 

„Pițurcă e unul dintre «tăticii» mei din fotbal. Am lucrat cu el, iar eu mereu ascult părerile antrenorilor care au fost importanți pentru mine. Din punctul meu de vedere, la națională, Bancu e fundaș stânga. L-am folosit acolo, iar pe faza ofensivă mi-a adus plusul de care aveam nevoie. Da, pe faza defensivă nu a fost la fel de bun. 

Dacă la Craiova va continua să joace ca mijlocaș și va avea randament bun,  poate fi o soluție. Dar acum, pe acel post, avem soluții. Sunt Cicâldău, Răzvan Marin și Nistor, cel care în ultimele meciuri a avut evoluții bune”, a declarat Cosmin Contra la TV Pro X. 

Citește și:

Cosmin Contra și-a ales succesorii pe banca „naționalei”: „Nu vreau să supăr pe nimeni, dar voi da 4 nume”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1353188564847974
Tudor Andrei  •  02 Octombrie 2019, 16:57
Postat de lionforever pe 02 Octombrie 2019, 16:23

Tu ați ce inseamna raspuns sec bai nea spirule? Faptul ca spune că spune "Dacă da randament in mijloc îl folosește și acolo" cat de sec ti se pare? Ceva gen merlot?

Tu nici spiru nu esti, macar. Un praz amarat, care tine de o viata cu o echipa infiintata de cativa ani....

lionforever
lionforever  •  02 Octombrie 2019, 16:23

Tu ați ce inseamna raspuns sec bai nea spirule? Faptul ca spune că spune "Dacă da randament in mijloc îl folosește și acolo" cat de sec ti se pare? Ceva gen merlot?

883758598355956
Adrian Fulgos  •  02 Octombrie 2019, 16:20

Corect

Vezi toate comentariile (3)
Comentează