FOTBAL  »  NATIONALA  »  OLANDA - ROMÂNIA 4-0

Piţurcă a rupt tăcerea: "Unii jucători s-au plictisit de naţională, se cred mai valoroşi decît sînt"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 29 martie 2013 10:22

Victor Piţurcă a vorbit despre acuzaţiile venite din partea lui Dumitru Dragomir, dar şi despre criticile care i-au fost aduse după înfrîngerea cu Olanda, 0-4, şi egalul cu Ungaria, 2-2.

"Unii oameni încearcă să destabilizeze naţionala, ţelul lor fiind ca noi să nu ne calificăm la turneul final. Ştim care sînt acestea, care încearcă prin metode specifice inteligenţei lor, care nu e punctul forte, să destabilizeze atmosfera. Probabil că au şi reuşit. Eu îmi doream trei puncte în Ungaria şi un punct cu Olanda, care ar fi fost un bonus. Cînd începi să ai rezultate, încep să intervină astfel de persoane lipsite de ocupaţie", a spus Victor Piţurcă la DolceSport.

"Valoarea ungurilor a fost minimalizată"
Acesta a analizat şi parcursul echipei din cel de-al treilea mandat al său: "Sîntem pe un drum bun în acest moment. Rezultatele bune din ultimul an şi jumătate, să cîştigi cu Elveţia, cu Belgia, cu Turcia, arată că eşti pe drumul cel bun. Am avut un program incredibil, deplasări cu Ungaria şi cu Turcia, plus dubla cu Olanda. Acum, vom avea un program mai bun, dar nu uşor. Valoarea ungurilor s-a minimalizat de aceleaşi persoane care au repetat 3-4 luni înaintea meciului că îi omorîm, că sînt slabi.

Ungaria are un nucleu de jucători foarte valoroşi, foarte scumpi şi extrem de periculoşi. Am jucat slab acolo, dar am jucat aşa şi din cauza lor. Am văzut ce au făcut în Turcia, unde puteau cîştiga. Totul e pe muchie de cuţit, dar programul ne avantajează. Ungaria şi Olanda mai au cîte un meci cu Olanda. Totul depinde de noi şi nu stăm la mîna nimănui", a încheiat Piţurcă.

...despre atitudinea "tricolorilor": "Cît e Olanda de echipă bună, vicecampioana lumii cu jucători fantastici, nu aveam voie să pierdem de asemenea manieră. La 2-0 nu ne-a mai interesat scorul, n-am mai luptat. Aşa ceva e inacceptabil. Trebuie să mai aducem 2-3 jucători, să-i băgăm să joace cu Trinidad şi cu Slovacia. Poate unii jucători s-au plictisit de echipa naţională.

Pînă la ora meciului retur cu Ungaria sper să mai găsesc jucători, pentru că am fost nemulţumit de mentalitatea multora pe care i-am folosit în această dublă. Unii se cred mai valoroşi decît sînt, acest lucru îi poate duce foarte mult înapoi şi pierdem"

...despre petrecăreţii de la lot: "Cît despre problema chefului nocturn, nu a băut nimeni în timpul programului. Sînt doar bazaconii, lucruri incredibile. Dragomir vorbeşte multe. Chiar dacă a existat ceva de genul acesta, s-a întîmplat în timpul lor liber. După meciul cu Olanda, programul s-a încheiat şi erau liberi să facă ce vor"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
vmdaniel
vmdaniel  •  01 Aprilie 2013, 10:14

ce trebuia sa fie MM printre tricolori,chiar daca erau jucatori ai stelei?ii motiva el,le da vreo prima,nu inteleg?

theopalas
theopalas  •  29 Martie 2013, 13:39

Cine s-a plictisit ca 9 sunt oi...

danieldinamos
danieldinamos  •  29 Martie 2013, 08:17

NOI NEAM PLICTISIT DE TINE LASANE PLEACA RADE EUROPA DE NOI

Vezi toate comentariile (26)
Comentează