FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA

Piţurcă afirmă că Ogăraru va pierde contactul cu naţionala dacă nu va juca la Ajax

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2008 00:00

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că nu crede într-o conspiraţie împotriva lui George Ogăraru, însă a precizat că fundaşul riscă să piardă naţionala dacă nu va evolua pentru Ajax.

"Nu vreau să vorbesc despre conspiraţii, nu există aşa ceva. Antrenorul de la Ajax poate crede că Ogăraru nu e în formă sau că alt jucător e mai bun. Mă îngrijorează situaţia lui Ogăraru. El trebuie să treacă peste acest moment, altfel nu voi mai putea apela la el", a declarat Piţurcă.

La rândul lui, fostul portar al lui Ajax, Bogdan Lobonţ a spus: "Cred că se merge prea departe. Ogăraru e liber să gândescă ce vrea, dar nu cred că e vorba de o conspiraţie împotriva sa. Refuz să cred aşa ceva. Şi eu am trecut prin momente grele la Ajax, dar nu cred că acolo se fac conspiraţii. Ajax, înainte de toate, e un club mare".

Piţurcă a mai spus că Ştefan Radu poate fi util echipei naţionale: "Ştefan Radu a avut o prestaţie bună în meciul său de debut la Lazio. Italienii au reuşit calificarea cu el în teren. Eu cred că Ştefan Radu se mulează perfect pentru campionatul italian. Se va impune la noua sa echipă chiar din acest sezon. Este important să fie util echipei naţionale".

Selecţionerul nu a uitat nici de Tiberiu Ghioane, pe care îl vede un posibil component al reprezentativei tricolore: "Toţi jucătorii de valoare sunt în vederile noastre. Dacă Tibi Ghioane va fi într-o formă mai bună decât Chivu, Ovidiu Petre sau alţi fotbalişti care joacă pe post cu el, va fi el cel convocat. Nu toate posturile sunt acoperite aşa cum mi-am dorit".

Referitor la posibila revenire la echipa naţională a lui Pancu, Piţurcă a spus: "Pancu, dacă va reveni la forma lui foarte bună, poate fi o soluţie şi poate reveni printre tricolori".

Piţurcă nu a uitat nici de posibilii nemulţumiţi: "Cine va fi nemulţumit că nu a fost convocat trebuie să fie nemulţumit de prestaţiile sale. Nemulţumirile nu mă interesează, sunt poveşti. Noi, la Steaua, câştigasem Liga Campionilor şi nu făceam parte din lot".

Naţionala României va disputa pe 6 februarie, de la 20:45, pe stadionul Ramat Gan din Tel Aviv, un meci amical cu Israelul.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
 •  04 Februarie 2008, 15:47

Cred ca lui barbugiul de Pitzurca, i-a plecat mintea cu sorcova. Pai Ogararu e cea mai buna solutie pt. fundasul dreapta al nationalei Romaniei.valoarea ;ui Ogararu ramane chiar daca nu joaca la Ajax.!!

 •  03 Februarie 2008, 14:54

regrete-eterne punct ro era acolo... vad ca tre sa silabisesc pe aici.

 •  03 Februarie 2008, 14:51

gsp-ule, de ce distrugi dacilor cultul mortilor? Ia sa pui mana sa faci o pagina regrete-eterne.ro. Doar avem o gramada de sportivi nord dunareni de comemorat!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează