FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ESTONIA, MARŢI, DE LA 21:00, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT ŞI VIDEO PE GSP.RO

Piţurcă atenţionat de un fost selecţioner: "Asta a fost problema şi cu Andorra"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 14 octombrie 2013 15:32

România joacă mîine ultimul meci din preliminariile pentru Mondialul din 2014 împotriva Estoniei, de la ora 21:00, în direct la Antena 1 şi liveTEXT şi VIDEO pe GSP.RO.

Fostul mare antrenor al Stelei, Emich Ienei, îl atenţionează pe Victor Piţurcă cu privire la un aspect.

"Trebuie să jucăm bine, ca să cîştigăm la multe goluri diferenţă. Asta e problema, să nu fie prea mare presiune pe echipă.

Asta a fost problema şi în meciul cu Andorra, pentru că jucătorii au vrut să marcheze repede şi nu a ieşit jocul aşa cum trebuia.

Turcia a arătat în ultimele jocuri că e în revenire de valoare, pentru că jucătorii mai valoroşi au intrat acum în echipă şi au reuşit să facă o echipă mai omogenă.

Va fi un meci greu pentru Olanda. Toata lumea spune ca Olanda va da meciul. Nu va da nici un meci, dar turcii pot să cîştige", a spus Emeric Ienei pentru Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
nicco
nicco  •  14 Octombrie 2013, 21:57

Iata sfatul dat de Iordanescu inainte de meci: "Trebuie să jucăm bine, ca să cîştigăm la multe goluri diferenţă." Asta ne arata cat de mare antrenor a fost, un profitor de pe urma unei generatii de fotbalisti talentati! Piturca sau Iordanescu toti o apa si-un pamant...

adrian.1984
adrian.1984  •  14 Octombrie 2013, 20:55
Postat de imperator1 pe 14 Octombrie 2013, 18:55

Bine, așa să faci, apropo, plătești tu berea sau o primești de la ajutoare ? :)) Baftă ! :)

Am gresit. Ai facut doar 1880. :(

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  14 Octombrie 2013, 20:37
Postat de imperator1 pe 14 Octombrie 2013, 18:55

Bine, așa să faci, apropo, plătești tu berea sau o primești de la ajutoare ? :)) Baftă ! :)

Iti bati joc de un om, in cel mai ieftin mod,,, sincer, aveam alte pareri despre tine, si ma asteptam la respect, pretentii modeste de la tine, avand in vedere prestigiul pe care l-ai acumulat indealungul anilor pe gsp! Felul in care lovesti intr-un om cumsecade, care nu crede in proiectul lui Gigi Becali face din tine un erudit! Undeva este o porobelma,,, ori nu esti adevaratul imperator, ori esti un mistocar interpret, ori ai luat-o razna si dai cu fundul la vaalah, idiotul forumului gsp!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează