FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

Piţurcă e susţinut de jucători: "Trebuie să ne ducă la Euro"

Victor Piţurcă va semna contractul abia săptămîna viitoare
Victor Piţurcă va semna contractul abia săptămîna viitoare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2011 22:11

Numirea lui Victor Piţurcă pe banca tehnică a reprezentativei pare să fi liniştit apele în sînul echipei naţionale. După cîteva zile de incertitudine, România are din nou un antrenor, iar jucătorii sînt din ce în ce mai optimişti.

Răzvan Raţ, fotbalistul lui Şahtior Doneţk, a declarat că se bucură foarte mult pentru revenirea lui Piţurcă pe banca reprezentativei, dar spune că şansele României de calificare la Europeanul din 2012 sînt în continuare scăzute. Mai mult, fundaşul de 30 de ani avertizează că meciul cu Luxemburg nu va fi atît de uşor precum pare.

"Important este ca Victor Piţurcă să aibă rezultate şi să ne ducă la Euro. Şanse sunt, dar teoretice. Dacă însă ne ajută şi jocul rezultatelor, şansele sunt şi mai mari. Noi trebuie să câştigăm toate meciurile.

Şi în Luxemburg, care la prima vedere pare un meci uşor, dar cu siguranţă va fi foarte, foarte greu. Ei ne-au pus probleme şi acasă, formează o echipă incomodă", a explicat Raţ la Dolce Sport.

Piţurcă e susţinut şi de fotbaliştii care au ieşit de mult din schema echipei naţionale, Paul Codrea spunînd că acesta e mult mai potrivit pentru reprezentativă decît Răzvan Lucescu.

"Mă bucur că a venit Victor Piţurcă. Acum va fi mai multă linişte. El ştie ce vrea, a mai lucrat, a avut rezultate bune. Sunt încrezător, ştiu ce poate domnul Piţurcă. Răzvan a schimbat prea multe, de aceea nu au fost rezultate. Calitatea cea mare a lui Piţurcă e că ştie să aleagă oameni", a declarat Paul Codrea, la Dolce Sport.

Victor Piţurcă a fost confirmat astăzi în funcţia de selecţioner al României, urmînd să semneze contractul săptămîna viitoare.

Playtech: Se schimbă banii din septembrie 2021. Ce se întâmplă cu bancnota de 200 de lei


Comentarii (8)
dblock
dblock  •  15 Iunie 2011, 23:50

Tin minte ca toate lumea l-a laudat si pe Lucescu ..cand lauda toti nu se intampla nimic bun.

marius.bxl
marius.bxl  •  15 Iunie 2011, 23:12

ma mira faptul ca nu a aparut marica prin presa sa-si dea cu parerea adica sa-l linga un pic pe piti.abia astept sa-l vad lingusinduse

pmaximus
pmaximus  •  15 Iunie 2011, 22:57
Postat de forza1rapid pe 15 Iunie 2011, 22:34

La ce moaca are in poza exprima tot ce stie in materie de antrenorat !

s-o crezi tu! e cel mai tare!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează