FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LETONIA, MIERCURI ORA 20:45, ANTENA 1

Piţurcă: "Paraschiv este cel mai în formă jucător român!"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 august 2008 00:00

Selecţionerul a vorbit la conferinţa de presă organizată astăzi la Mogoşoaia despre convocarea lui Gabriel Paraschiv pentru meciul amical cu Letonia, fiind de părere că mijlocaşul Oţelului este cel mai în formă jucător român al momentului.

"Paraschiv este cel mai în formă jucător român în acest moment şi trebuie să vedem cum va reacţiona la acest nivel. Îmi doresc, de ce nu, să mă folosesc de seviciile lui şi la meciurile viitoare. El a explodat pur şi simplu, a avut evoluţii extraodinare şi sper să joace cu dezinvoltură şi la echipa naţională", a declarat Victor Piţurcă.

sursa: NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
 •  19 August 2008, 15:14

si tu esti cel mai penibil antrenor sa te vedem fara mutu......demisia

 •  19 August 2008, 15:13

si bratu a fost cel mai in forma si olteanu incapatanat nu la dus la euro...pe marica nu la jucat...desteptu e acum se intoarce roata fara mutu...santem varza....

 •  18 August 2008, 15:44

bv piti..incepi sa convoci dupa criteriul cel mai important:forma actuala. si un mesaj pt gabi (poatel vede si el): sa nu cumva sa pleci de la galati..daca ajungi la echipe mai mari te pun patronii pe banca(ca akolo patronu dirijeaza nu antrenoru) si o sati iesi din forma. si oricum nu vad dc nai sta la galati..o echipa care bate rapid e valoroasa...spor la primele locuri in campionat..si meritati si o liga europeana la anu galatiul..bft galati.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează