FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Pițurcă, pus în fața unei selecționate a celor mai buni jucători pe care i-a avut la națională: "O echipă extraordinară"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 19:35

Prezent în studioul TV Telekom Sport, Victor Pițurcă a vorbit despre echipa ideală formată din jucători pe care el i-a antrenat la echipa națională. 

"Piți" a fost fost în 3 rânduri selecționer al primei reprezentative. 1998-1999, 2004-2009 și 2011-2014 sunt cele trei mandate ale lui Pițurcă. 

Cum arată echipa ideală a jucătorilor antrenați de Pițurcă: Lobonţ - D. Petrescu (Contra), G. Popescu, Chivu, Raţ - Gâlcă, Lupescu (Rădoi), D. Munteanu - Hagi - Ad. Ilie, Mutu

"O echipă extraordinară. Să-i fi antrenat eu... (n.r. pe cei din Generaţia de Aur). Aş fi vrut să-i fi antrenat eu. A avut noroc Iordănescu de echipa aia mare. Nişte jucători extraordinari. Dar fiecare om are drumul lui, soarta lui... Aşa a fost să fie.

De ce să fiu invidios (n.r. pe Anghel Iordănescu)? Invidios ar putea să fie Cornel Dinu, care conducea echipa aia mare şi sunt convins că şi el ar fi putut obţine acele rezultate fantastice", a zis Pițurcă la TV Telekom Sport.

telekom

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  05 Octombrie 2017, 05:28

Piţi nu-i aşa ranchiunos cum îl bănuieşte lumea, i-a inclus în echipă şi pe Hagi şi Gică Popescu care l-au debarcat de la Naţională deşi calificase echipa la Euro 2000, l-a inclus şi pe Mutu cu care a avut un conflict... În altă ordine de idei, mă întreb dacă-l bântuie faptul că a calificat România la 2 turnee finale (2000 şi 2016) la care el n-a stat pe bancă...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează