FOTBAL  »  NATIONALA  »  OLANDA - ROMÂNIA, MARŢI, DE LA 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Piţurcă, sfătuit să schimbe sistemul de joc: "E singura soluţie"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 martie 2013 19:24

Victor Piţurcă e adeptul sistemului 4-2-3-1 la naţională, dar după egalul din Ungaria, 2-2, este sfătuit să-l schimbe.

Adrian Mihalcea, fostul atacant al lui Dinamo, a comentat evoluţia lui Adrian Mutu şi crede că selecţionerul ar trebui să abordeze un alt modul tactic.

"S-a văzut cît de important e Marica în acest sistem al naţionalei. Avem probleme! Singura soluţie e să folosim un alt sistem, Mutu s-a văzut că nu e în apele lui pe acel post de vîrf împins. El trebuie să aibă mingea la picior ca să joace bine.

Totuşi, a fost printre puţinii care s-au ridicat la un nivel bun la această partidă, s-a zbătut mult. Se vede că are o vîrstă, dar e în continuare important la echipa naţională", a spus Adrian Mihalcea la Dolce Sport.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
coldplayy
coldplayy  •  25 Martie 2013, 12:44
Postat de crucian pe 24 Martie 2013, 23:44

Olanda, de un deceniu, ne bate si acasa si-n deplasare. Cum facem, ca mereu cadem cu ei in grupa, si, de fiecare data, ne da cu terenul in cap... Noi nu suntem in stare sa-i batem nici daca ne lasa, si ne-au mai lasat =)). S-au cam plictisit olandezii sa ne ia la misto...

Olanda ne bate pe unde ne prinde din cauza ca nu avem un antrenor capabil, Breton e un antrenor de Evul Mediu,de cand e selectioner nu am vazut un meci practicat in viteza,presing avansat ,el stie una si buna, cu fundul in poarta si daca se poate cu un fundas central in mijlocul terenului. Ce sa mai zicem de Finlanda care a facut egal cu SPania? Cat era scorul daca juca Romania cu Spania avandu-l antrenor pe Breton ?

crucian
crucian  •  24 Martie 2013, 23:44
Postat de adimutu14 pe 24 Martie 2013, 21:41

Nu sistemul trebuie schimbat, ci antrenorul! E prost cu crengi, nu are nici o treaba cu fotbalul la nivelul acesta, el e in lumea lui...face inventii de a lui si spera ca ii vor iesi. Olanda o sa ne dea vreo 4-5 boabe asa fara probleme!

Olanda, de un deceniu, ne bate si acasa si-n deplasare. Cum facem, ca mereu cadem cu ei in grupa, si, de fiecare data, ne da cu terenul in cap... Noi nu suntem in stare sa-i batem nici daca ne lasa, si ne-au mai lasat =)). S-au cam plictisit olandezii sa ne ia la misto...

daniels7714
daniels7714  •  24 Martie 2013, 22:41

asta pleaca atunci cand va pleca si sarpele cu ochelari , mai avem de suportat mofturile , toanele si ambitiile lui prostesti ...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează