FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELGIA E ÎN DIRECT MIERCURI DE LA 21:00 PE ANTENA 1 ŞI LIVE TEXT PE GSP.RO

Piţurcă şi-a ales stranierii, Ştefan Radu revine la naţională, Mutu stă acasă

Victor Piturca
Victor Piturca

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 09 noiembrie 2012 23:33

Lista definitivă a stranierilor pentru meciul cu Belgia a fost publicată de Federaţia Română de Fotbal. Şase jucători au primit convocările: Dorin Goian (Spezia Calcio), Ştefan Radu (SS Lazio), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Gabriel Torje (Granada CF), Ciprian Marica (FC Schalke 04) şi Bogdan Stancu (Orduspor Kulubu).

Lotul urmeză să fie completat cu jucători din campionatul intern după terminarea partidei Viitorul Constanţa - Steaua programată duminică.

România - Belgia e în direct miercuri de la 21:00 pe Antena 1 şi live TEXT pe GSP.RO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  09 Noiembrie 2012, 22:48
Postat de forumeer pe 09 Noiembrie 2012, 21:33

Sunt de acord! Stoian merita cu siguranta la nationala, l-am vazut la U-21, e cu 3 clase peste Dodel, daca va continua tot asa, in 2 ani ajunge titular in Serie A la una din primele 5 echipe. Si Bumba imi placea foarte mult cand era la Mures. Am inteles ca e titular la Roma II si le-a si castigat SuperCupa Italiei la nivelu' tineretului !! Poate-l ia Zeman la prima echipa. Puteau fi incercati Stoian, Keseru, Bumba pe final, nu neaparat titulari. Ci din min 75, nu vad ce rau ar fi putut face.

Hai sa fim seriosi...de la nationala de tineret pana la a juca cu Olanda este diferenta mare de tot...mai ales la noi in nationala de tineret . Norocul lui este ca activeaza in Italia si poate va prinde meciuri tari alaturi de coepichieri buni incat sa se dezvolte ca tactica si tehnica. Dar de la u21 pana la nationala mare nu poti trece daca nu te cheama Hagi si ai 18 ani pt ca nu ai invatat nimic acolo .

nter
nter  •  09 Noiembrie 2012, 22:41

nici n-ati scris daca e amical sau ce e. unul care intra si nu stie, ce afla? nimic.

dumitruselena
dumitruselena  •  09 Noiembrie 2012, 22:14

doamne ! daca tot frati conduc fotbalul nostru atunci adio si n-am cuvite ! am vazut intr -un ziar de sport o echipa superba de tineri care joaca toti afara foarte tineri , daca nu -i aduci la amicale atunci inseamna ca avem jucatori mult mai buni decat acei baieti care s -ar putea sa -i pierdem .

Vezi toate comentariile (37)
Comentează