FOTBAL  »  NATIONALA  »  LUXEMBURG - ROMÂNIA, MÎINE, 20:30, PRO TV, RADIO GSP ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Piţurcă: "Sper să marcăm cel puţin un gol contra Luxemburgului"

Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 septembrie 2011 14:54

Victor Piţurcă a spus că s-ar bucura dacă luxemburghezii nu s-ar cantona în faţa porpiului careu, ci ar juca deschis.

"A fost ultimul antrenament. Toţi jucătorii sînt apţi, inclusiv Goian, pe care mă gîndesc să-l menajez pentru jocul cu Franţa. Va fi un meci extrem de dificil. Sper că băieţii au înţeles mesajul meu şi vor fi concentraţi să cîştigăm.

Mă îndoiesc că Luxemburg va juca ofensiv contra României. M-aş bucura să o facă, dar e foarte greu să joci ofensiv contra unei echipe mai valoroase. Sîntem pregătiţi şi de astfel de surprize. N-am omis faptul că Luxemburg ar putea să schime tactica, probabil că şi jucătorii lor s-au săturat să se apere în propria jumătate de teren, dar aici e vorba de valoare. Oricum Luxemburg a făcut progrese remarcabile în ultimul timp. Sper să marcăm cel puţin un gol contra lor, m-aş mulţumi dacă am cîştiga cu 1-0.

În mare parte m-am decis asupra echipei, mai am două posturi unde nu sînt decis. Măţel e pregătit să debuteze. Are calităţi foarte bune, personalitate, a arătat aceste lucruri la antrenamente. Poate juca fără probleme din primul minut", a spus Victor Piţurcă.

Piţurcă despre transferurile lui Torje şi Nicoliţă: "E bine pentru fotbalul românesc şi pentru naţională, dar ei trebuie să joace la cluburile la care s-au transferat. Sînt convins că se pot impune în campionatele Italiei şi Franţei. Torje e de mare perspectivă, am discutat cu el şi i-am spus că nu-i va fi uşor să se impună la Udinese fiindcă Serie A se bazează mult pe fizic. Nicoliţă are calităţi fizice pentru a se impune la Saint-Etienne".

Luxemburg - România se va disputa mîine seară, cu începere de la ora 20:30, în direct pe PRO TV şi Radio GSP şi liveTEXT pe GSP.RO.

Vezi cum arată clasamentul grupei noastre şi ce mai avem de jucat
Clasament Grupa D
1. Franţa 6 4 1 1 9-2 13p
2. Belarus 7 3 3 1 6-2 12p
3. Bosnia 6 3 1 2 8-7 10p
4. România 6 2 2 2 8-6 8p
5. Albania 6 2 2 2 4-6 8p
6. Luxemburg 7 0 1 6 1-13 1p

Ce meciuri mai sînt de jucat:
2 septembrie: Luxemburg - ROMÂNIA; Belarus - Bosnia; Albania - Franţa
6 septembrie: ROMÂNIA - Franţa; Bosnia - Belarus; Luxemburg - Albania
7 octombrie: Bosnia - Luxemburg; ROMÂNIA - Belarus; Franţa - Albania
11 octombrie: Albania - ROMÂNIA; Franţa - Bosnia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
yahoo.fr
yahoo.fr  •  02 Septembrie 2011, 12:51

pai ai mai demonstrat odata cat esti de tantalau un tigan prost si inganfat

cneius
cneius  •  02 Septembrie 2011, 09:22

Declaratie de antrenor inaintea unui meci cu...Luxemburg : "Sper să marcăm cel puţin un gol contra lor, m-aş mulţumi dacă am cîştiga cu 1-0." E clar ce nivel avem.

heraklis
heraklis  •  02 Septembrie 2011, 07:21

Totul este o caterinca, o vrajeala! Ca Luxemburg e asa, ca e echipa grea (!), ca a batut nu stiu ce echipa, ca vai de noi, dar cand sa intre pe teren baga niste rezerve ca sa odihneasca nu stiu ce vedete. Mai obositilor de vedete ce sunteti, luati si jucati fotbal, ca de asta sunteti fotbalisti! Sau sunteti niste tentative!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează