FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 1-0

Planuri mari pentru alegerile de la FRF! Generația de Aur anunță: "Vom avea doi candidați"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 septembrie 2017 00:22

Florin Prunea a anunțat că la următoarele alegeri de la Federația Română de Fotbal Generația de Aur va avea doi candidați. Nu au fost luate deciziile oficiale, care să fie aceștia, dar au apărut primele informații. 

"Din ce știu eu, vom avea doi candidați. Vom lua o decizie în perioada următoare. Nu mai trebuie mințiți oamenii. Nu cu chestii de imagine. Trebuie să oferim ceva fotbalului. Să revenim acolo unde am fost odată.

Toată lumea pierde din aceste contraperformanțe. Am ajuns să mințim că avem 27.000 de oameni, când au fost 21.000, dintre care 12.000 au fost date", a zis Florin Prunea la TVR 1. 

Alegerile de la FRF vor fi cel mai probabil în luna martie a anului următor. O dată oficială nu a fost încă anunțată. 

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (7)
gicab
gicab  •  05 Septembrie 2017, 16:20

De ce nu 7 ... 8... 11?

930325483670337
Vasile George  •  05 Septembrie 2017, 11:51

Vorbeste Prunea? Un sugator de bani si distrugator de echipe. Pe unde a fost a praduit bugetele. Si-a trecut salarii mai mari ca ale fotbalistilor si a falimentat echipele. Se milogea tot timpul la banul public, ca mare manager ce era. Ca fotbalist, valoarea lui s-a numit ,,Dinamo". A scos Romania din lupta pentru cea mai mare performanta. Marica, a pacalit fotbalul si... femeile. Un demagog. Sa vina Chivu, Ciubotariu, Balint si altii de bun-simt!

dorelus
dorelus  •  05 Septembrie 2017, 09:32

ce generatie de aur?portar de *** ,va amintiti golul lui Andersson cu suedia in vara lui 94?prunea,hagi ;gica prizonierul etc , caractere de ***,hagi si-a facut academie cu bani de la federatie stati linistiti pe vremea groparilor Sandel si Dragomirel....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează