FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA 0-0

„Pornit” de afirmația lui Stelea, Gică Popescu a intrat în direct: „Băi, Stelică, eu nu sunt plătit pentru asta!”

FOTO: Imago +24   FOTO
FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 21:00 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 21:01

Remiza dintre Belarus și România, scor 0-0, continuă să iște reacții. Bogdan Stelea și Gică Popescu, colegi în „Generația de Aur”, au avut un punct de opinie divergent.

  • România - Andorra, următorul meci al „tricolorilor”, se joacă pe 15 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima TV.

Imediat după egalul de la Budapesta, Gică Popescu a caracterizat drept haotic jocul naționalei lui Edi Iordănescu. Bogdan Stelea a opinat că foștii mari fotbaliști ar trebui să vină și cu idei constructive, nu doar să critice. 

Reacție fără precedent a jucătorilor echipei naționale: „Nu mai credem că vă doriți cu adevărat calificarea la EURO!”
Belarus - România 0-0
Reacție fără precedent a jucătorilor echipei naționale: „Nu mai credem că vă doriți cu adevărat calificarea la EURO!”

Gică Popescu, intervenție după declarațiile lui Bogdan Stelea

Gică Popescu a intervenit în direct la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport, moment în care Stelea a luat cuvântul: „Să zic și eu ceva înainte. Dacă ar fi fost vorba despre un om neavenit, care nu știe fotbal, m-aș fi limitat. Dacă e vorba de el, știu că poate să facă ce am zis”. „Baciul” și-a expus în continuare opinia: 

„Băi, Stelică, eu, ca și tine, suntem plătiți de o televiziune nu pentru a da soluții. Suntem plătiți pentru a spune la televizor ce vedem. Eu nu sunt plătit de televiziune să dau soluții. Eu sunt plătit să vin și să spun ce văd. 

Eu nu am avut niciun fel de reacție ostilă la adresa selecționerului. Doar o umilă părere că nu avem nimic, nu avem identitate. Nimic mai mult! Nu sunt plătit să dau soluții! 

Eu nu îmi permit să dau soluții. Am mai făcut-o și ce scandal a ieșit... stau în banca mea și spun ce văd”, a spus Gică Popescu. 

Nu am nimic cu Edi sau cu familia lui. Eu cred că se răsfață și că încearcă să arate că e o chestiune personală. Se înșală amarnic! Eu am o relație foarte bună cu tatăl lui. Nu contează ce a fost în trecut
- Gică Popescu

VIDEO. Edi Iordănescu contrazice declarațiile controversate ale lui Valentin Cojocaru: „Îmi puteți reproșa orice, dar asta nu! Convocările sunt strict decizia mea”

Ce meciuri mai sunt de jucat în grupa României:

  • România - Andorra (21:45, Prima TV), Elveția - Belarus (15 octombrie)
  • Israel - Elveția (15 noiembrie)
  • Israel - România, Belarus - Andorra, Elveția - Kosovo (18 noiembrie)
  • România - Elveția, Andorra - Israel, Kosovo - Belarus (21 noiembrie)
  • Kosovo - Israel (amânat pentru o dată ce urmează a fi stabilită)

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Cel mai slab „tricolor”! » Prestație jenantă a unui fotbalist esențial al României

Florin Prunea, rafală de acuzații violente la adresa lui Mihai Stoichiță: „E ținut acolo pentru că îi are pe toți la mână. Dacă se apucă să vorbească, sare în aer FRF. Să vă spun un episod șocant”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
HoraDobra905
HoraDobra905  •  15 Octombrie 2023, 04:12

CHIAR DACA A FACUT PUSCARIE, CAM FORTZATA CAUZA, GICA POPESCU A FACUT LUCRURI SI FAPTE REMARCABILE PT FOTBALUL DIN ROMANIA. HAI SA O LASAM MAI MOALE CU #-GISMELE ASTEA SZOROSZ-ISTO GLOBALISTE SI PUBLIC-SHAMING!!!

rambo368
rambo368  •  14 Octombrie 2023, 08:05

Pușcăriașul ar trebui să tacă.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează