FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Adrian Porumboiu, după calificarea echipei naționale la Euro 2024: „Pentru prima dată, îl felicit și pe Răzvan Burleanu”

Adrian Porumboiu, 71 de ani, fost mare arbitru internațional, e convins că CFR Cluj va câștiga titlul.
Adrian Porumboiu, 71 de ani, fost mare arbitru internațional, e convins că CFR Cluj va câștiga titlul.

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 13:51 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 14:50

Adrian Porumboiu (73 de ani) a vorbit pentru GSP.ro după calificarea României la Euro 2024, în urma succesului de la Felcsut cu Israel, 2-1.

Fostul arbitru i-a felicitat pe tricolori pentru reușită și se bucură că a avut dreptate în a susține naționala chiar și în momentele în care mai multe persoane din fotbal au preferat să critice selecționata lui Edi Iordănescu.

MM: „Ne facem coafura afro a lui Pușcaș” » GSP publică 11 imagini de senzație, după promisiunea președintelui FCSB
ROMÂNIA, LA EURO 2024
MM: „Ne facem coafura afro a lui Pușcaș” » GSP publică 11 imagini de senzație, după promisiunea președintelui FCSB

Adrian Porumboiu: „Pentru prima dată, îl felicit și pe Răzvan Burleanu”

„Am mai spus că România se va califica, iar lucrurile s-au întâmplat conform celor anticipate. Felicit toată echipa României și pentru prima dată chiar și pe Răzvan Burleanu! 

Cât de gros ai avea obrazul și cât de critic poți fi, n-ai cum să-i feliciți pe jucători. Așa cum am mai spus, Ianis Hagi și-a făcut treaba, dar puteam să nu avem acel gol dacă era schimbat mai devreme. Cel mai probabil a fost ceva planificat. 

De asemenea, Edi Iordănescu e genul de antrenor care pregătește ca nimeni altul aceste partide decisive, ceea ce este foarte bine. N-am avut emoții nici măcar după primul gol, asta pentru că egalul era o variantă. Nu în ultimul rând, s-a văzut că întreg grupul a construit un bloc care a funcționat de la un capăt la altul”, a spus Adrian Porumboiu pentru GSP.ro.

Legat de un rezultat pozitiv cu Elveția care ne-ar putea duce în a doua urnă valorică, Adrian Porumboiu a preferat să facă o glumă.

„Nemulțumitului i se ia darul! Ar trebui să fim conștienți și recunoscători că suntem la Euro. Nu putem fi peste noapte campioni europeni! Haha! Mai departe Edi și cei din federație știu ce și-au fixat pentru campionatul din Germania”, a mai transmis Adrian Porumboiu.

Mesaj din Elveția pentru naționala României

Antrenor secund al celor de la Young Boys Berna și campion al Elveției sezonul trecut, Zoltan Kadar (57 de ani) a transmis pentru GSP. ro un scurt mesaj prin care în care a felicitat întreaga echipă

+11 FOTO

„Felicitări tuturor celor care au contribuit la o calificare, până la urmă, pe deplin meritată! S-a văzut încă odată că un grup unit și puternic nu se poate forma peste noapte ! Cu respect și încredere reciprocă, perseverență si muncă sinceră, se poate realiza ceva de durată!”, a spus Zoltan Kadar.

VIDEO Edward Iordănescu: „Echipa națională a scris istorie! Au fost și momente foarte dificile în acest drum”

Citește și alte știri:

Reacția UEFA după ce România s-a calificat la EURO 2024 » „La 30 de ani de când tatăl selecționerului reușea calificarea”

Incredibil: România e acum în urna a doua la Euro! Cum arată grupa horror și grupa accesibilă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează