FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U17

Povestea incredibilă a eroului naționalei U17: "Șefii au zis că mă termină ca fotbalist" » Cum s-a chinuit să scape de clubul din Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 09 noiembrie 2017 16:05

Atacantul Andrei Sîntean, 18 ani, a fost unul dintre eroii României u19, în victoria cu Grecia, 2-1, marcând un gol.

Povestea atacantului este una incredibilă. Atacantul a fost crescut de ACS Poli Timișoara, dar a ajuns în această vară la Slavia Praga, după ce a avut de îndurat momente grele.

Sîntean a refuzat să semneze contractul cu Poli Timișoara, fiind nemulțumit de oferta făcută. Astfel, șefii clubului au încercat să se răzbune pe el. Jucătorul a fost trimis la echipa a 2-a, așa cum a dezvăluit Gazeta Sporturilor, și a fost ignorat de conducere, iar oficialii clubului au sunat la FRF pentru ca jucătorul să nu fie convocat la loturile de juniori. (Detalii aici)

"Conducerea echipei i-a transmis tatălui meu că mă va termina ca fotbalist! Visul meu era să joc pentru Poli, dar din păcate nu se mai poate"Sîntean, în martie 2017

În vară, jucătorul a ajuns la Slavia Praga și este acum jucător de bază în naționala sub 17 ani, antrenată de Adrian Boingiu.

"a dat peste o persoană «bine inteţionată»! Nu banii erau problema"

"Slavia Praga este un club serios. Dorinţa lui cea mai mare era să joace la Poli, unde şi-a început junioratul, dar n-a reuşit. A dat de o persoană «bine inteţionată», vicepreşedintele clubului (n.r. Radu Birlică), care n-a vrut să semneze pe o anumită perioadă. Nu era vorba despre bani. Copilul voia pe un an şi jumătate, ei voiau contract pe 4 ani, în condiţiile în care situaţia la acest club nu este stabilă.

După ce a refuzat să semneze contractul, a fost trimis la juniori, dar nici acolo n-a fost lăsat să joace. Era selecţionat la naţionalele de juniori, dar el nu juca la echipa de club. Nu banii au fost problema, ci durata contractului. Concluzia e că s-au purtat neprofesionist cu el, pentru că negocierile puteau continua.

Au fost discuţii cu Slavia Praga şi CFR Cluj. Şi el a ales Slavia Praga. Nu era diferenţă mare între oferte, dar el a vrut să meargă să joace în afară. A semnat pe trei ani acolo", a spus Iacob la TV Telekom Sport. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
brandremist
brandremist  •  09 Noiembrie 2017, 17:04

Sîntean a jucat la u19 nu la u17 cum scrieți aici.

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  09 Noiembrie 2017, 16:37

ce pacat ca nu mai este in tara ...il lua nea jijel la fcsb si il mintea ca il ia la steaua

Vezi toate comentariile (2)
Comentează