FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

FOTO Surpriză colosală în grupa României: Macedonia de Nord a câștigat în Germania! Clasamentul ACUM

Germania - Macedonia de Nord și Liechtenstein - Islanda, meciuri din grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial, cea din care face parte și România, sunt programate astăzi, de la ora 21:45. +10   FOTO
Germania - Macedonia de Nord și Liechtenstein - Islanda, meciuri din grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial, cea din care face parte și România, sunt programate astăzi, de la ora 21:45.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2021 23:41 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 23:53

Macedonia de Nord a produs marea surpriză a preliminariilor Campionatului Mondial. S-a impus cu 2-1 în Germania și complică situația în grupa J.

România fost învinsă de Armenia, scor 2-3. Ca dezastrul să fie complet, Macedonia de Nord a obținut 3 puncte nesperate în lupta pentru Mondial, la Duisburg, împotriva marii favorite Germania. Joachim Low nu s-a abătut de la planul tactic din meciul cu România. La mijloc și în ofensivă a folosit exact aceiași jucători, dar replica primită a fost una incredibilă.

Pandev și Elmas au răpus Germania

Veteranul Goran Pandev a deschis scorul în al doilea minut al prelungirilor, când a pus latul la un șut ratat al lui Bardhi. Germania a controlat ostilitățile, dar fără a-și crea mari ocazii de gol. Egalarea a venit dintr-un penalty transformat de Gungodan, după o oră de joc. Golul victoriei, marcat de Elmas, a semănat mult cu prima reușită a oaspeților. Pătrundere în flancul stâng, minge scoasă în zonă centrală, lat în plasa lui Ter Stegen.

+6 FOTO

Eșec istoric pentru Germania

  • 18 victorii consecutive avea Germania în preliminariile pentru Campionatul Mondial
  • Germania mai pierduse un singur meci în preliminariile pentru Mondial, în ultimii 36 de ani. În 2001, Anglia o învingea cu 5-1.

Calcule complicate în grupa J: România, doar pe 4

Armenia conduce grupa J, cu punctaj maxim după primele 3 meciuri. Pe locul secund este Macedonia de Nord, 6 puncte și un golaveraj superior Germaniei, care vine pe 3, cu același număr de puncte. România și Islanda vin cu câte 3 puncte, în timp ce Liechtenstein se mulțumește cu golul marcat astăzi în poarta Islandei, în eșecul 1-4.

Germania - Macedonia de Nord 1-2

  • Au marcat: Gundogan 63 (pen.) / Pandev 45+2, Elmas 85

Liechtenstein - Islanda 1-3

  • Au marcat: Frick 79/  Saevarsson 12, Bjarnason 45+1, Palsson 77

Citește și alte știri din preliminariile Campionatului Mondial: 

Helmuth Duckadam, contrariat de echipa lui Mirel Rădoi: „Nu o înțeleg, chiar nu sunt de acord!”

Dorinel Munteanu critică testele lui Mirel Rădoi și propune o pedeapsă, în caz de eșec cu Armenia: „Dacă nu câștigă, să se întoarcă pe jos!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (53)
adriann_
adriann_  •  01 Aprilie 2021, 11:13
Postat de corectu pe 01 Aprilie 2021, 07:46

Dacă Rădoi îl schimba pe Pușcaș(nu are valoare de națională) cu Mihăilă(la scorul de 2-1)și juca un 4-4-1 România câștiga.Asta înseamnă să fi realist, să evaluezi corect calitățile jucătorilor.

Tare asta. In primul rand trebuia inceput cu Denis Man, care nu are valoare nici sa fie in lot. Pe urma trebuie continuat cu Keseru, care nu are valoare nici sa fie in lotul largit. Oricine se uita la ce au facut astia doi in cele 3 meciuri din grupajul asta se ia cu mainile de cap.

balaur
balaur  •  01 Aprilie 2021, 10:23

Partea buna e ca nimeni nu ne poate lua locul 5!

realcf
realcf  •  01 Aprilie 2021, 10:03

Acum imi pare rau ca am incurcat Macedonia! Mai bine castigau si cu noi si terminau pe primul loc in grupa! Chiar merita!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează