FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA, 3 IUNIE, 21:00, TVR1 ŞI DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Presa din Bosnia prezice un succes în faţa României: "Dragonii" nu se tem de Dracula

Bosnia a învins în tur, scor 2-1, deşi România a condus
Bosnia a învins în tur, scor 2-1, deşi România a condus

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 03 iunie 2011 12:39

Meciul din această seară e aşteptat cu multă încredere de bosniaci.

"Dragonii nu se tem de Dracula", a titrat publicaţia bosniacă Sport-Sport înainte de meciul cu România de astăzi, de la ora 21.00, din preliminariile Campionatului European din 2012.

"Pentru România, meciul este crucial, deoarece are doar cinci puncte şi este pe locul cinci. În cazul unui nou eşec, şansele României devin nule. Nevoia disperată de victorie a românilor ar putea uşura munca jucătorilor Bosniei", a scris sursa citată.

Cotidianul Dnevni Avaz a notat: "Întâmpinaţi de ploaie la Bucureşti, cerul s-a înseninat apoi a ieşit şi soarele. E semnul unui viitor frumos şi al unui rezultat bun cu România".

"E bun şi un punct", scrie publicaţia Sarajevo, în timp ce cotidianul Reprezentacija a titrat: "Să deschidem uşa spre Euro în ţara lui Dracula!". "Se va juca pe un stadion fierbinte, iar românii se află în faţa ultimei şanse. E un meci important pentru ambele echipe. Avem o echipă mai bună, am arătat-o la Zenica. Ne dorim victoria, dar nici un egal nu e puţin", a notat sursa citată.

Mijlocaşul Darko Maletici a declarat că echipa sa are şanse mari să obţină un rezultat pozitiv la Bucureşti. "Nu va fi uşor, dar, obiectiv vorbind, suntem mai buni, avem o echipă experimentată şi de calitate. Fiecare punct e important, aşa că ar fi bună şi o remiză", a spus Maletici.

Fundaşul Mensur Mujdza a precizat că jucătorii bosniaci nu trebuie să se teamă de publicul român: "Suntem obişnuiţi şi cu astfel de atmosferă. Românii ar trebui să se teamă de noi".

România joacă meciul decisiv pentru calificarea la Campionatul European împotriva Bosniei, în această seară seară, de la ora 21:00, pe stadionul Giuleşti. Partida va fi transmisă în direct de TVR1 şi DolceSport şi va fi liveTEXT de gsp.ro!

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ligax
ligax  •  03 Iunie 2011, 12:38

Din pacate nimeni nu se mai teme de noi...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează