FOTBAL  »  NATIONALA  »  PARAGUAY - ROMÂNIA 2-0

Presa paraguayană: "Îi puteam bate şi mai uşor pe români"

România a pierdut
România a pierdut

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 12 iunie 2011 10:48

Selecţionerul Paraguayului, Gerardo Martino, a declarat că echipa sa a jucat bine şi a câştigat meritat meciul amical cu România, scor 2-0, mai ales că "tricolorii" nu i-au pus în reală dificultate pe jucătorii săi, informează ABC Color.

 

"Am jucat bine, sunt mulţumit după jocul cu România, mai ales de evoluţia din prima repriză. Am câştigat meritat, ne-am creat multe situaţii bune, iar în partea a doua am jucat sigur, nu am suferit niciun moment", a spus Martino.

" Paraguay trece testul", a titrat cotidianul ABC Color. "Gazdele au controlat total prima parte şi puteau mări avantajul. Repriza a doua a fost mai relaxată, în care România a reacţionat şi a testat calităţile defensive paraguayene. Echipa României a încercat un joc intens, dar fără acurateţe, mai ales de la mijloc în sus. Alexe a fost cel mai periculos om al europenilor. Jocul ofensiv al echipei României s-a îmbunătăţit considerabil în repriza secundă. Victorie meritată a Paraguayului", a scris sursa citată, conform Mediafax.

Publicaţia Ultima Hora a notat că "Paraguay a fost mult superioară României". "Echipa lui Martino a jucat mai bine, a dominat mijlocul terenului, a creat pericol pe benzi şi, când a putut, a fost letală. După pauză, Paraguayul a luat puţin piciorul de pe acceleraţie, încurajând România să fie mai agresivă, dar fără probleme pentru selecţionata albirroja", a scris Ultima Hora.

"Victorie comodă în faţa României", a comentat cotidianul La Nacion. Publicaţia Paraguay a titrat: "Bijuteriile Paraguayului şi-au arătat caratele. Echipa noastră ar fi putut învinge şi mai confortabil".

Echipa naţională a României a fost învinsă, duminică, pe stadionul Defensores del Chaco din Asuncion, de selecţionata Paraguayului, scor 2-0, într-un meci amical, înregistrând al doilea eşec în turneul din America de Sud, după cel din partida cu Brazilia, scor 0-1. Golurile au fost marcate de Valdez '2 şi Santa Cruz '29.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
thebluestlion
thebluestlion  •  12 Iunie 2011, 13:45

Diferenta dintre noi si Paraguay este la fel de mare ca diferenta dintre Serbia si noi ;) Ma bucur ca nu ne-au dat si astia 5 :) App...chiar nimeni nu vede ca nu exista nici un atacant capabil la lot???? Si prin atacant ma refer varf, nu mijlocasi ofensivi trimisi sa dea cu stangul in drepatul in atac precum Zicu si Alexe.

elasds
elasds  •  12 Iunie 2011, 13:04

Cu amatorul ala de Pantilimon care a incasat un gol de toata frumusetea din scarita ,taranoiul de Muresan si Alexa voi v-ati fi asteptat sa batem Paraguay-ul? Acest meci nu a fost decat un test pt "potentialii" jucatori ai nationalei nimic mai mult. Fara Tatarusanu, Marica, Tamas, Mutu, Tanase,Stancu, Gardos si Torje care sunt jucatorii de baza, nationala este egala cu 0.

geo21gl
geo21gl  •  12 Iunie 2011, 12:59

Tu vb de otelul??...ce a facut ma zicu??..15 pase gresite lejer...ce a facut ma alexa??..kk pe el...si baurceanu?...de cand a intra nici makr 1 data nu i-am auzit numele...si tu vb de otelul??..primul sut pe spatiul portii a fost dat de giurgiu...si tot voi vb ma de otelul??...vb de ccei de la steaua...k pe banda lui torje cu rapa au jucat mult mai bine dacat latovlevici si cu tanasa..asak ciocu mic si vedeti-va de jucatorii vostri

Vezi toate comentariile (5)
Comentează