FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANALIZĂ

Președintele Comisiei Tehnice îl contrazice pe Burleanu: "Ce listă de înlocuitori, dacă avem selecționer?!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 septembrie 2017 12:28

Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice FRF, susține că nu a întocmit încă o listă de posibili înlocuitori pentru Christoph Daum, deși Răzvan Burleanu a afirmat în urmă cu câteva zile că așteaptă o astfel de listă. 

"Luni e o ședință a Comisiei Tehnice. Ce listă să fac, dacă avem selecționer? Când nu vom mai avea selecționer, vom avea o listă. În minte are toată lumea o listă. Sunt foarte mulți antrenori de unde am putea alege. Ar trebui să fie un român, asta e părerea mea personală.

Pare o experiență nereușită pentru Daum, din cauza rezultatelor. Adevărul este că la ora actuală, mi se pare că un selecționer român e mai potrivit decât unul străin. Un român știe toate substraturile fotbalului românesc, are alte relații cu jucătorii", a spus Mihai Stoichiță la TV Digi Sport. 

Componența Comisiei Tehnice a FRF

• Mihai Stoichiță – președinte
• Ionuț Badea, Aurel Țicleanu – vicepreședinți
• Sandu Tăbîrcă – secretar general
• Ion Geolgău, Marcel Răducanu, Dumitru Dumitriu, Miodrag Belodedici, Ion Vlădoiu, Dan Apolzan, Ionel Augustin, Dumitru Moraru, Mihai Ianovschi, Ciprian Paraschiv, Christos Papadopoulos, Rodion Cămătaru – membri
• Vlad Munteanu, Marcel Pușcaș, Andrei Vochin, Vlad Ungureanu (secretar) – membri fără drept de vot

"Comisia Tehnică va analiza ce a mers bine și ce n-a mers bine și i-am solicitat directorului tehnic să-mi avanseze o listă de 2-3 nume de eventuali selecționeri" Răzvan Burleanu, președinte FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1929473360713272
Vaxile Roaita  •  10 Septembrie 2017, 22:47

Mai nea Stoichita,de ce nu esti si matale o data barbat?O tot dai la intors ! Dati afara acel nepriceput si puneti un profesionist care sa faca trup si suflet cu echipa. De ce vrei sa ramai in amintirea microbistilor un "pres" si nu un om adevarat?

1929473360713272
Vaxile Roaita  •  10 Septembrie 2017, 22:37

1929473360713272
Vaxile Roaita  •  10 Septembrie 2017, 22:36

Vezi toate comentariile (5)
Comentează