FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCĂRI

Prima reacție a lui Contra după ce s-a aflat de convocarea-surpriză: "Vorbele lui Hagi n-au avut nicio influență! Cine crede asta nu mă cunoaște"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2018 12:11

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a anunțat astăzi că Denis Drăguș, fotbalistul de 19 al Viitorului, va fi convocat la naționala mare pentru "dubla" cu Muntenegru și Serbia, din 7 și 10 septembrie. 

Selecționerul Cosmin Contra a explicat raționamentul acestei convocări și spune că nu s-a lăsat deloc influențat de declarațiile lui Hagi, cel care a militat constant pentru un număr cât mai mare de jucători de la Viitorul la echipele naționale.  

"Pe mine m-a convins pentru că are şase goluri, patru chiar în cupele europene. E un jucător care a avut un randament extraordinar, îmi place pentru că atacă întotdeauna adversarul, vine în viteză. Are un început foarte bun, iar jucătorii în formă au mereu poarta deschisă la echipa naţională.

Vorbele lui Hagi n-au avut nicio influenţă. Cine crede asta înseamnă că nu mă cunoaşte. Gică Hagi are o viziune asupra fotbalului, lui îi plac anumite calităţi la jucători, iar asta nu înseamnă că trebuie să îmi placă şi mie la fel de mult. Poate în viziunea mea nu poate juca acel fotbalist în acest moment.

Fiecare antrenor vede lucrurile diferit. Sunt unii jucători care nu intră în viziunea mea în momentul de faţă, chiar dacă sunt pe o listă, nu-i văd să vină şi să mă ajute la naţională. Iar Drăguş poate nu ar fi făcut pasul atât de repede dacă nu aveam problemele pe care le am. Am 5-6 jucători importanţi care nu sunt. Este un fotbalist în formă, cu încredere şi poate să ne ajute la echipa naţională", a declarat Cosmin Contra, la TV Telekom Sport.

Vezi și: E cea mai mare surpriză a lui Contra pentru "dubla" cu Muntenegru și Serbia » "Guriță" îl ia la națională pe cel mai tare puști din Liga 1

În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la Euro 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
268336644001397
Criss Crissu  •  30 August 2018, 17:57

Foarte bine spus DomnuleDumitru.....ADEVAR 10000000000000000000%

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  30 August 2018, 17:52

Trebuie adus Drăcuș ca sa-i crestem cota, altfel cum mai prostim pe un Becali, Rotaru si altii? Si Mățan trebuie 'umflat' la preț. Doamne, ce teapa si ce lucratura a luat Rotaru cu Cicăldău! De Becali, nu mai vorbim, i-a asigurat traiul lui Hagi pe 5 ani inainte.

2089747584388525
Ionut Stanciu  •  30 August 2018, 17:24

Baiat bun Contra, dar are prbleme mari la limba romana!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează