FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL LA NAȚIONALĂ

Prima reacție a lui Isăilă în scandalul jucătorilor care au băut: "M-a impresionat un gest pe care l-au făcut"

FOTO: FRF.RO
FOTO: FRF.RO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 15:29

Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea și Vlad Olteanu se află în centrul unui scandal pentru că au băut alcool în avionul care ducea naționala de tineret a României în cantonamentul din Spania. Vezi detalii.

Daniel Isăilă, selecționerul naționalei de tineret, a oferit prima reacție în acest scandal și a vorbit despre cei 4 jucători.

"Am vorbit în această dimineață cu ei, înainte de masă.  Le-am comunicat decizia și le-a părut rău. Se vedea asta. Au venit personal și mi-au cerut scuze. În plus, la antrenament, au cerut scuze și în fața colegilor, iar asta m-a impresionat.

Fiecare este responsabil de actele pe care le face. Sper să se îndrepte. Fiecare merită o a doua șansă. Cât de rapid vor primi a doua șansă, depinde de ei. De cum se vor pregăti și cum se vor descurca în meciurile oficiale.

Trebuie să înțeleagă că acest comportament le-ar putea dăuna carierei. Atârnă greu în carieră. La prima abatere, aceste greșeli vor fi făcute publice din nou.

Dezamăgirea este și mai mare având în vedere că au vorbit cu Daum cu o seară înainte. Ei nu mai sunt copii. Au responsabilități", a spus Isăilă la emisiunea FRF, de pe Facebook.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
1063388447004553
Sorin Vecerdea  •  22 Martie 2017, 21:52

Au baut vin, nu wiski deci nu e asa grav... baietii sunt talenati si oricum vor ajunge in fotbalul mare . Peste cativa ani vom auzi altfel vorbindu-se despre ei, dar cred ca nu vom mai auzi de Buleanu, Daun, Isaila...

jalabert
jalabert  •  22 Martie 2017, 20:22

corect merita pedepsiti dar cu masura. merita a doua sansa. important este sa inteleaga ca au gresit si sa nu devina o obisnuinta.

doze
doze  •  22 Martie 2017, 19:31
Postat de redshow pe 22 Martie 2017, 16:45

Nu ma duce ... eu il duc pe el. Pe tine nu te duce sa sesizezi ce am vrut eu sa spun. Sa se judece in egala masura si alte chestii ce tin de astro-fizica..

sa se judece? pe ce lume traiesti? chiar nu intelegi nimic? se judeca si se face public doar functie de interese. unde ai fost pana acum? moralitatea nu exista decat la nivel declarativ, dar asta n-are legatura cu subiectul. cineva sa il judece si pe stefan cel mare ca i-au cam placut femeile.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează