FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Primul scandal din 2018! Marica dă de pământ cu FRF: "El e singurul vinovat! A venit singur, s-a pus, el a tăiat, el a spânzurat!"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 ianuarie 2018 17:24

Au trecut doar câteva ore din anul 2018, însă scandalurile nu s-au oprit. Ciprian Marica îi găsește vinovați pe oamenii de la FRF pentru faptul că România nu s-a calificat la Mondialul din Rusia, cu Daum la cârmă.

"Eu am înţeles că doar Christoph Daum e de vină, eu aşa am înţeles: că Daum este singurul vinovat; a venit singur, s-a pus, el a tăiat, a spânzurat, şi el este de vină. Total greşit, cred că o mai mare implicare şi o mai mare răspundere o au şi cei care l-au adus, cei care l-au consiliat", a explicat Marica, la Digi Sport.

Marica e unul dintre cei care-l vor îndepărtat de la cârma FRF pe Răzvan Burleanu la alegerile din acest an. Unul dintre motive ar fi și faptul că FRF n-a reușit să-l aducă la națională pe Mircea Lucescu.

"Nu şi-au dorit cei de acolo (n.r. de la FRF) să-l aducă pe Mircea Lucescu, un antrenor cu experienţă, dar care acaparează - să spun aşa - cam tot ce se întâmplă la un club.

Managerial vorbind, probabil nu s-a dorit lucrul acesta. Eu văd un minus, era cel mai îndreptăţit antrenor să vină la echipa naţională, indeplinea toate criteriile şi ar fi putut fi antrenorul care chiar să creeze o echipă naţională pentru România", a mai spus fostul internaţional.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
fibra
fibra  •  02 Ianuarie 2018, 09:28

Ziarul "Scandalul sporturilor".

zizu
zizu  •  02 Ianuarie 2018, 09:02
Postat de daweroirl pe 01 Ianuarie 2018, 19:03

tot hater ,tot hater si in noul an ,tot Steaua visezi !?

tu te ai uitat ce moaca ai?

hannah.robinson
hannah.robinson  •  01 Ianuarie 2018, 23:18

De ce nu ma mira cine a iscat primul scandal?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close