FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

Probleme la Islanda - România: „E o eroare, nu-l mai putem folosi!”

Islanda - România, meci din a 4-a rundă a preliminariilor Campionatului Mondial, nu va avea parte de arbitrajul video! +39   FOTO
Islanda - România, meci din a 4-a rundă a preliminariilor Campionatului Mondial, nu va avea parte de arbitrajul video!

Articol de - Publicat joi, 02 septembrie 2021 21:40 / Actualizat joi, 02 septembrie 2021 22:50

Islanda - România, meci din a 4-a rundă a preliminariilor Campionatului Mondial, nu va avea parte de arbitraj video!

  • Theodor Jumătate, șeful departamentului fotbal internațional al Gazetei, și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Islanda alături de „tricolori” și transmit cele mai importante informații.

Cu câteva zeci de minute înainte de startul confruntării, un oficial al federației islandeze a venit în zona presei și a anunțat că sistemul VAR nu e disponibil la această partidă. „E o eroare de soft, nu poate fi folosit!”, a transmis acesta.

În mod normal, partidele din preliminariile Campionatului Mondial beneficiază de VAR.

Islanda - România » Echipele de start

ISLANDA: Runarsson - Saevarsson, Hermansson, I. Bjarnason, Thorarinsson - B. Bjarnason, Palsson, Baldursson - J. Gudmundsson, Kjartansson, A. Gudmundsson
Rezerve: Halldorsson, Gunnarsson - Fjoluson, Sigurdsson, Arnason, Johannesson, Anderson, Sampsted, Thorsteinsson, Helgason, Gudjohnsen, Skulason
Selecționer: Arnar Vidarsson

ROMÂNIA: Niță - Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu, Camora - Stanciu, Nedelcu, Cicâldău - Man, Alibec, Sorescu
Rezerve: Vlad, Aioani - Cordea, Toșca, Manea, Markovic, Hagi, Rotariu, M. Marin, Rus, R. Marin, Olaru
Selecționer: Mirel Rădoi

Islanda - România. Cea mai slabă echipă a nordicilor din ultimul deceniu!

Naționala nordică și-a pierdut astăzi sufletul și jucătorii cei mai importanți. Iar asupra ei apasă „o presiune gigantică”, așa cum spune actualul selecționer, Arnar Vidarsson.

Mulți afirmă că aceasta este cea mai slabă echipă pe care a avut-o Islanda în ultimul deceniu.

  • La un nivel mult mai scăzut față de cea a lui Lars Lagerbäck (2011-2016), care a avut cel mai bun moment din istoria naționalei, încheiat în triumf, cu prezența în premieră la Euro și cu o victorie istorică, 2-1 cu Anglia în optimile de finală, oferindu-i ocazia de a juca în „sferturi” împotriva Franței chiar de la întâia participare la turneul continental.
  • Este depășită ca valoare și rezultate și de cea a lui Heimir Hallgrimsson (2016-2018), calificată tot pentru prima dată la CM.
  • Chiar și formația lui Erik Hamren (2018-2020) îi este superioară actualei reprezentative, deși a ratat ultimul Euro, fiind învinsă în finala barajului, 1-2 cu Ungaria. După ce ne depășise pe noi în semifinale, 2-1.

Lipesc 9 jucători față de 2020

Privind echipa folosită de Hamren pe 8 octombrie, la meciul precedent contra noastră, și ce are Arnar Vidarsson acum, vedem că îi lipsesc astăzi nouă jucători: șase titulari (doi fundași, Ragnar Sigurdsson și Magnusson, doi mijlocași, căpitanul Aron Gunnarsson și Traustason, și ambii atacanți, Gylfi Sigurdsson și Alfred Finnbogason).

Nici cele trei rezerve la care Hamren a apelat atunci nu mai sunt în lotul cu care a rămas pentru partidele din septembrie 2021: Ingason, Sigthorsson, Sigurjonsson!

Pe lângă pierderile suferite, mai apasă și presiunea. „O presiune gigantică. Mulți oameni nu realizează cât este de mare și cât de tare afectează jucătorii”, s-a plâns selecționerul Vidarsson. Afirmă că „a fost mai rău decât mă așteptam de când am preluat naționala, însă nu regret deloc că am acceptat acest post, în ciuda provocărilor și a incidentelor cu care m-am confruntat”.

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Declarația lui Dennis Man l-a lăsat mască: „Băi omule... unde ești din punct de vedere intelectual?”

Meritau să fie și ei în lotul României? » Cifrele InStat arată că da: TOP 5 fotbaliști din Liga 1 ignorați de Rădoi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează