FOTBAL  »  NATIONALA  »  CORONAVIRUS

UPDATE Două cazuri de COVID-19, depistate la echipa națională U21 » Au venit rezultatele noilor teste! Cine va sta pe bancă cu Malta

România U21 va juca cu Malta U21 // foto: frf.ro
România U21 va juca cu Malta U21 // foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 12:40 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 13:16

FRF a anunțat faptul că un fotbalist și un membru al staffului echipei naționale U21 au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Potrivit surselor GSP, jucătorul infectat este fundașul central Alexandru Pașcanu (22 de ani). 

UPDATE 13:15 - Mihai Stoichiță, pe bancă la România - Malta

Chiar dacă testul selecționerului Adrian Mutu a ieșit negativ, FRF a dorit să elimine orice risc și membrii staffului tehnic vor rămâne în continuare izolați la Buftea. În cele din urmă, pe banca României la meciul cu Malta va sta Mihai Stoichiță, directorul tehnci al FRF.

Andrei Vlad, contact direct al lui Alexandru Pașcanu, jucătorul depistat pozitiv, va merge acasă, unde va sta în izolare câteva zile, anunță Federația. Cel mai probabil, titular în poarta „tricolorilor” în meciul cu Malta va fi Mihai Aioani, de la Chindia Târgoviște.

UPDATE 13 octombrie, ora 12:40 - Au venit rezultatele testelor

Veste bună pentru tinerii „tricolori”, care se află în așteptarea meciului cu Malta U21. În afară de Alexandru Pașcanu și „secundul” Răzvan Rotaru, toate testele efectuate ieri au avut rezultate negative. Inclusiv cel al selecționerului Adrian Mutu, care ar putea sta pe bancă diseară, la Giurgiu!

UPDATE 16:45 - Testele COVID-19 vor fi refăcute

Andrei Vlad și membrii staffului vor reface testele COVID-19 în această seară, inclusiv Alexandru Pașcanu și Răzvan Rotaru, cele două persoane depistate pozitiv. Dacă testul selecționerului Adrian Mutu va ieși negativ, acesta ar putea sta pe bancă la meciul cu Malta U21 de la Giurgiu. Lucru confirmat de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF: „Dacă iese testul negativ până mâine dimineață, am înțeles că ar putea fi pe bancă mâine”.

Andrei Vlad, considerat contact direct, a rămas la Buftea, acolo unde echipa națională desfășura cantonamentul, în timp ce restul lotului s-a mutat la hotelul Marriot. DSP va decide dacă Andrei Vlad va putea face parte din lotul pentru partida cu Malta U21.

Tinerii „tricolori” vor susține un antrenament diseară, la ora 19:00, pe terenul 6 din Complexul Ghencea.

UPDATE 13:35 - Adrian Mutu nu va sta pe bancă cu Malta U21

După ce Răzvan Rotaru, antrenorul secund al „naționalei” U21 a fost depistat pozitiv, FRF a decis ca întreg stafful tehnic să fie înlocuit pentru partida cu Malta U21 de marți, de la Giurgiu. Locul lui Adrian Mutu pe banca tehnică va fi luat de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF. „Acesta va fi ajutat de Dinu Todoran și Dumitru Moraru”, anunță frf.ro.

Adrian Mutu, considerat contact direct al lui Rotaru, nu va mai susține conferința de presă premergătoare partidei, în timp ce antrenamentul oficial nu va mai avea loc la Buftea, ci pe un alt stadion, mai informează Federația.

UPDATE 13:00 - Răzvan Rotaru, membrul din staff infectat cu COVID-19

Membrul din stafful lui Adrian Mutu care a fost depistat pozitiv cu COVID-19 este antrenorul secund Răzvan Rotaru, potrivit surselor GSP.

Știrea inițială - 2 cazuri de COVID-19 la echipa națională U21

Înainte de meciul cu Malta U21, Adrian Mutu a primit o nouă lovitură. La absența lui Virgil Ghiță se adaugă încă una, după ce Alexandru Pașcanu a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Acesta și membrul din staff testat pozitiv au fost izolați și nu vor mai face parte din delegația pentru meciul de marți, de la Giurgiu, cu Malta U21, anunță frf.ro. Între timp, DSP va deschide o anchetă epidemiologică. 

În precedentul meci, România U21 a pierdut în Ucraina, scor 0-1.

Programul finalului de preliminarii:

  • 13 octombrie 2020: Irlanda de Nord – Ucraina, România – Malta, Danemarca – Finlanda
  • 14 noiembrie 2020: Malta – Ucraina
  • 17 noiembrie 2020: Ucraina – Irlanda de Nord, România – Danemarca, Malta – Finlanda

Clasamentul în grupa României:

UPDATE Două cazuri de COVID-19, depistate la echipa națională U21 » Au venit rezultatele noilor teste! Cine va sta pe bancă cu Malta

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri despre România U21:

Jucătorul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev recunoaște că a simulat contra României U21: „Cazi, nu există VAR și e penalty. Un truc parte din fotbal”

Un „tricolor” critică tactica din meciul cu Ucraina: „Am jucat prea defensiv”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1017387414979881
Dragan Ionel  •  12 Octombrie 2020, 14:34

stoichita e nul ca tehnician. El a stricat toate reprezentativele.

coco1987
coco1987  •  12 Octombrie 2020, 13:58

In sfarsit sta pe banca adevaratul selectioner de la toate grupele de varsta, Mihai Stoichita...

Silvio
Silvio  •  12 Octombrie 2020, 13:50
Postat de cornelconasu pe 12 Octombrie 2020, 13:02

La fcsb când se deschide ......ancheta epidemiologică ??!!!! De fapt s-a închis înainte să se .....deschidă ! Acolo era de pușcărie, dar deh cine corupe tot ?? !!!! Miss frauda-fcsb !!!

Jucatorii de la FCSB s-au infectat de la U21, in septembrie, nu invers!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează