FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA-ALBANIA

Programul "tricolorilor" in Moldova la meciul cu Albania

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2010 00:00

Echipa naţională de fotbal a Romăniei va ajunge miercuri, în jurul prînzului, la Piatra Neamţ, în vederea întîlnirii de debut la Euro 2012, contra Albaniei. Primul antrenament, de acomodare şi care va fi deschis publicului, se va desfăşura chiar în ziua sosirii, după-amiaza.

A doua zi, joi 2 septembrie, tricolorii vor fi preocupaţi de studierea adversarului pe imaginile video, iar seara, de la ora 18:00, vor participa la antrenamentul tactic de reglaj. Vineri, după meciul cu Albania, delegaţia tricoloră va rămîne în Piatra Neamţ, cazată la hotelul "Central".

Sîmbătă dimineaţă este anunţată o altă şedinţă de antrenament, de refacere, iar după masa de prînz, "tricolorii" vor pleca spre Bacău. De pe aeroport, Lucescu jr. şi compania vor decola spre Belarus, locul ce va găzdui al doilea meci al României în campania de calificare la "Euro" 2012.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează