FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO // EXCLUSIV Propunere pentru Edi » N-a mai jucat de 3 luni, dar e văzut în lotul de EURO de către o legendă: „Nu am mai avut jucători ca el în ultimii ani”

Edi Iordănescu, selecționer România
Edi Iordănescu, selecționer România

Articol de - Publicat joi, 23 noiembrie 2023 20:46 / Actualizat vineri, 24 noiembrie 2023 02:35

Iosif Rotariu (61 de ani), fostul mare internațional, îl vede pe Vlad Chiricheș (34 de ani) în lotul României de la EURO 2024.

Fundașul de la FCSB a suferit o ruptură musculară în august, în meciul UTA - FCSB 2-1. A fost operat în Finlanda, la clinica Urheilu Mehiläinen din Turku, la celebrul doctor Lasse Lempainen, la care apelează inclusiv Barcelona. El va reveni peste aproximativ 4 luni și ar putea juca în play-off.

Drăgușin semnează și are o clauză-record: „Ar fi nebuni să nu-l lase”
SERIE A
Drăgușin semnează și are o clauză-record: „Ar fi nebuni să nu-l lase”

Iosif Rotariu crede că Vlad Chiricheș va fi în lotul României dacă va fi apt din punct de vedere medical. El era căpitanul de drept al naționalei, dar nu a jucat în preliminariile EURO din cauza accidentărilor.

VIDEO. Iosif Rotariu: „Pe Chiricheș îl văd la EURO”

„Sunt jucători care se pot accidenta. Dan Peterescu a jucat în toate meciurile din preliminariile Mondialului din Italia (n.r.  - din 1990), s-a accidentat, s-a operat și nu a jucat. Se pot întâmpla multe în 7 luni. Se pot accidenta 2-3 titular. 

Poate unii nu vor juca la echipele de club și nu vor fi în formă, chiar dacă fac parte din familia care s-a format acolo. 

Trebuie convocați jucători în formă, se pot întâmpla multe. Pe Chiricheș îl văd la EURO, dacă va fi apt de joc. Când Chiricheș intră în posesia mingei, are personalitate, vrea să construiască și să creeze superioritate în profunzime. Era cam ultimul fundaș care mai făcea asta la echipa națională”, a declarat Iosif Rotariu, la GSP Live.

Citește și:

Avem echipă mai bună acum decât la Euro 2016? Dan Udrea face o comparație post cu post. Cine câștigă detașat duelul
ECHIPA NAȚIONALĂ
Avem echipă mai bună acum decât la Euro 2016? Dan Udrea face o comparație post cu post. Cine câștigă detașat duelul
„Stranierii”, contribuție majoră la calificarea României la Euro 2024 » Superliga, impact de 5 ori mai mic
ROMÂNIA, LA EURO 2024
„Stranierii”, contribuție majoră la calificarea României la Euro 2024 » Superliga, impact de 5 ori mai mic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
mario_rdfe_
mario_rdfe_  •  24 Noiembrie 2023, 18:02

Roti,ce ai frate...avem una dintre cele mai bune aparari din europa in preliminarii.. baza acestei calificari este ca am sudat un cuplu de fundasi centrali excelent..foarte bun ! Burca- Dragusin ! Ce sa caute Chiriches!? Ok..acolo in staff e bun, are personalitate si experienta, poate fi un antrenor secund, fotbalist nu mai este de cel putin 2 ani !

je__
je__  •  24 Noiembrie 2023, 16:20

Apreciez umorul lui Rotariu, dar mi se pare o gluma foarte proasta!

gazistu
gazistu  •  24 Noiembrie 2023, 12:17

norocul nostru a fost ca asta s-a accidentat iar, si iar, si iar, ca daca era apt, acum eram pe locul 3 in grupa, la baraj. tin minte si acum ce ne-a facut acest "gropar" Chiriches, in meciul cu Albania, ... el si cu Tata ne-au "mancat ficatii", cand Sadiku a marca dintre cei 2, care se uitau unu la latul, care sa intervina!! bine ca ne-o ocrotit Dzeu, ca acum eram la baraj.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează