FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1

Mirel Rădoi a tras concluziile după primul an ca selecționer: „Nu mă feresc de părțile negative” » Ce spune despre preliminariile CM 2022

FOTO: Guliver/GettyImages +14   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 08:50 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 09:17

După Irlanda de Nord – România 1-1, în ultima etapă din Liga Națiunilor, selecționerul Mirel Rădoi a analizat primul său an pe banca „tricolorilor” și a vorbit despre campania de calificarea la CM 2022.

Rădoi a explicat ce aspecte pozitive a găsit în parcursul României și a prefațat preliminariile pentru Mondialul din Qatar, acolo unde România va fi în urna a doua.

Obiectivul a fost să terminăm pe primul loc pentru a merge în a doua urnă. Din păcate,  nu am reușit, dar mă bucur că rezultatele ne-au făcut să ajungem în a doua urnă.

Sunt aspecte pozitive după aceste meciuri, chiar și negative. Nu mă feresc de ele. În unele momente ne relaxăm în timpul meciului, exact când ar trebui să ne dominăm adversarul. Mai avem de lucrat la nivel de unitate, iar, în unele momente, nu reușim să ieșim dintr-o situație din cauza presiuni psihologice.

Mare parte dintre jucătorii noi au înțeles mesajul, au înțeles că ușa rămâne deschisă sau se închide doar prin prisma evoluției lor. Fiecare a reușit să aducă plusul de care am avut nevoie și au avut o atitudine destul de bună la antrenamente. Mă bucur că au apărut și realizările personale la nivel de meci.

Dacă suntem în urna a doua, nu e clar că vom termina pe locul 2. Noi va trebui să ne concentrăm pe ce avem de făcut. Și atunci, și pentru jucători va fi mai ușor să ne înțeleagă mesajul. De la naţională trebuie să plece mereu mai motivați, să devină un exemplu pentru colegi. Atunci nivelul va crește peste tot”, a declarat Rădoi la ProTV.

8 meciuriare Rădoi ca selecționer: 3 victorii (2 pe teren și una la „masa verde), 2 egaluri și 3 înfrângeri

VIDEO  Mirel Rădoi, după Irlanda de Nord - România 1-1: „ A fost cum ne așteptam”

Citește mai multe știri despre Irlanda de Nord - România:

Mirel Rădoi și-a anunțat viitorul: „Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare!”

România e în urna a 2-a pentru preliminariile CM 2022! Cum arată grupa grea și grupa ușoară pentru „tricolori”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gripa_aviara
gripa_aviara  •  20 Noiembrie 2020, 00:45
Postat de sakamoto pe 19 Noiembrie 2020, 10:41

Am avut cel mai incapabil prim ministru din istoria Romaniei:Dna Docila. Acum avem cel mai incapabil selectioner din istoria fotbalului romanesc, Radoi. Capitalismul salbatic din Romania, aduce la rampa nonvalori. Cit dureaza?

Radoi nu e selectioner. E vorbitor motivational si colectionar de masini si ceasuri.

sakamoto
sakamoto  •  19 Noiembrie 2020, 10:41

Am avut cel mai incapabil prim ministru din istoria Romaniei:Dna Docila. Acum avem cel mai incapabil selectioner din istoria fotbalului romanesc, Radoi. Capitalismul salbatic din Romania, aduce la rampa nonvalori. Cit dureaza?

magic4ever
magic4ever  •  19 Noiembrie 2020, 10:01

La cat de slab joaca Romania degeaba suntem in urna 2 pentru ca o sa terminam pe locul 3-4 la ce echipe sunt in urnele 3 si 4...nu am fost in stare sa castigam macar un meci cu Irlanda de Nord care nu mai bate pe nimeni,am castigat un meci cu Austria care nu isi convocase cu Romania mai multi titulari printre care Alaba,Arnautovic,Sabitzer...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează