FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1

VIDEO Mirel Rădoi, pus în încurcătură la conferință de un nord-irlandez: „Mi-e greu să comentez asta!”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 09:50 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 10:05

După Irlanda de Nord – România 1-1, în ultima etapă din Liga Națiunilor, selecționerul Mirel Rădoi a fost pus în dificultate la conferința de presă de la finalul partidei.

Un jurnalist nord-irlandez l-a rugat pe Rădoi să comenteze decizia UEFA de a o desemna pe România câștigătoare la „masa verde” a meciului cu Norvegia, rezultat în urma căruia Irlanda de Nord nu mai avea nicio șansă să termine grupa 1 din Liga Națiunilor B pe ultimul loc și să retrogradeze în Liga Națiunilor C.

„Credeți că a fost corectă decizia UEFA prin care Irlanda de Nord a fost retrogradată din Liga Națiunilor înainte de acest meci? Care este părerea dumneavoastră?”, a fost întrebarea jurnalistului nord-irlandez.

După ce a zâmbit, Rădoi a acceptat să răspundă și a spus că el și jucătorii și-ar fi dorit să dispute meciul cu Norvegia, anulat după ce nordicilor le-a fost interzis de către autorități să plece de la Oslo.

„Mi-e greu să comentez în această situație deciziile pe care le iau instituțiile. Cu toții ne-am fi dorit să disputăm acea partidă cu Norvegia pe teren, indiferent de rezultatul final, pentru că aveam de luat o revanșă.

Ne-ar fi plăcut să jucăm acea partidă, indiferent de rezultat. Din păcate, nu putem să comentăm foarte mult deciziile, pentru că au fost luate și nu avem cum să le schimbăm”, a spus Rădoi la conferința de presă.

VIDEO Rădoi, după Irlanda de Nord - România 1-1: „ A fost cum ne așteptam”

Citește mai multe știri despre Irlanda de Nord - România:

Mirel Rădoi și-a anunțat viitorul: „Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare!”

România e în urna a 2-a pentru preliminariile CM 2022! Cum arată grupa grea și grupa ușoară pentru „tricolori”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
albalbastru72
albalbastru72  •  19 Noiembrie 2020, 13:16

Cu risii astia in echipa,Norvegia ne-ar fi dat 8-0 la pauza.

785333698247461
Laurentiu Barbulescu  •  19 Noiembrie 2020, 11:26

La barza chioară, îi mai face uneori, Dumnezeu și cuib!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează