FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

EXLCUSIV „Niciodată nu se refuză naționala!” » Radu Drăgușin, sfătuit de un fost fundaș important: „Eu mi-am așteptat rândul”

Radu Drăgușin / foto: GSP
Radu Drăgușin / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 octombrie 2021 10:39 / Actualizat miercuri, 06 octombrie 2021 11:17

Liviu Ciobotariu (50 de ani), fundaș cu 32 de apariții în tricoul primei reprezentative, nu e de acord cu decizia lui Radu Drăgușin (19 ani) de a refuza echipa națională de tineret.

Invitat la GSP Live, Liviu Ciobotariu, tehnicianul desemnat „Antrenorul lunii septembrie” de către Gazeta Sporturilor, a întors pe toate părțile decizia fundașului împrumutat de Juventus la Sampdoria.

Liviu Ciobotariu: „Niciodată nu se refuză naționala!”

„Niciodată nu se refuză naționala. E o mândrie să fii convocat la echipa națională și să porți tricoul naționalei. Nu știu dacă un jucător ar trebui să renunțe la convocare. Cel mai important lucru e să ai meciuri în picioare pentru a fi la echipa națională. 

Îmi aduc aminte că în momentul în care am fost convocat la națională, am avut vreo 6-7 luni în care n-am jucat deloc. Dar erau Gică Popescu, Didi Prodan, Filipescu. Mi-am așteptat rândul”, a spus Liviu Ciobotariu, la GSP Live. 

Drăgușin a refuzat convocarea!

Radu Drăgușin (19 ani, fundaș central) a refuzat convocarea la naționala de tineret.

„Radu Dragusin a refuzat convocarea la echipa națională Under 21. Astfel, jucătorul de 19 ani nu se va prezenta la acțiunea din luna octombrie, când România U21 are programat un stagiu de pregătire în Spania, unde va întâlni Suedia U20 și Mexico U21. Internaționalul român și-a motivat gestul prin dorința de a rămâne la echipa de club pentru a se acomoda, având în vedere că în urmă cu trei săptămâni a fost împrumutat de Sampdoria de la Juventus Torino”, a comunicat oficial FRF.

Mihai Stoichiță: „Am revocat convocarea lui Radu Drăgușin” 

Oficialii FRF au decis să revoce convocarea lui Drăgușin, astfel încât tânărul fundaș central să poată evolua pentru Sampdoria în pauza competițională. 

„Nu știu dacă plecarea la Sampdoria este cel mai bun lucru pentru el. Am avut o corespondență cu cei de la Sampdoria, am fost informați că ei sunt foarte surprinși că nu se prezintă la echipa națională. Până la urmă, am trimis un email prin care am revocat convocarea, ca să poată să joace probabil la Sampdoria Primavera. Dacă rămânea convocarea, ei nu îl foloseau. 

Sper să se trezească la fotbal. Indulgența asta a avut loc la momentul actual din partea președintelui FRF și a mea. Îl cunosc de foarte multă vreme (n.r. - pe Drăgușin), îi cunosc foarte bine părinții. El nu joacă de foarte mult timp, l-ar ajuta să fie vizibil la nivel de națională U21”, a spus Stoichiță la emisiunea „Liga DigiSport”.

Citește și alte știri despre naționala U21 a României: 

VIDEO Avertismentul lui Răzvan Burleanu pentru Radu Drăgușin după ce fotbalistul a refuzat convocarea la națională: „Va rămâne foarte mult în urmă față de colegi”

FRF, compromis în cazul lui Radu Drăgușin: „Am revocat convocarea, altfel nu îl puteau folosi la Sampdoria”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
138672209828437
Gelu Oanca  •  06 Octombrie 2021, 13:53

Dragusin nu a refuzat nationala, el la refuzat pe Bratu.

elgabri
elgabri  •  06 Octombrie 2021, 12:57

Deci el nu joaca la echipa si vrea titular la Nationala asta da mentalitate !!

raul1985
raul1985  •  06 Octombrie 2021, 12:31

eu in locul lui nu mai veneam deloc. asa s-au purtat si cu Radu Stefan, Sapunaru (cand era la Porto) si multi altii. 90% din convocari se fac doar pe prietenie si interes. Bratu este sub papucul Prodancei si o sa vedem in curand ca majoritatea jucatorilor de la tineret vor fi impresariati de palmier.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează