FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

VIDEO Avertismentul lui Răzvan Burleanu pentru Radu Drăgușin după ce fotbalistul a refuzat convocarea la națională: „Va rămâne foarte mult în urmă față de colegi”

Radu Drăgușin // foto: Imago
Radu Drăgușin // foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 18:28 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 18:45

Răzvan Burleanu (37 de ani), președintele FRF, a comentat decizia lui Radu Drăgușin (19) de a refuza convocarea lui Florin Bratu la lotul U21 pentru meciurile din octombrie. 

Fundașul central al Sampdoriei, care aparține de Juventus, a fost convocat de selecționerul Florin Bratu la echipa națională U21 pentru meciurile amicale cu reprezentativele U20 a Suediei și U21 a Mexicului. El nu a dat curs convocării, motivând că dorește să rămână la echipa de club pentru a se acomoda. 

Radu Drăgușin, victimă în războiul altora
EDITORIAL
Radu Drăgușin, victimă în războiul altora

Răzvan Burleanu: „Dacă nu joacă în Serie A, Drăgușin va rămâne foarte mult în urmă”

Astăzi, la finalul Comitetului Executiv al FRF, Răzvan Burleanu a fost chestionat pe seama acestui subiect. Șeful FRF a afirmat că refuzul lui Drăgușin va fi dezbătut în cadrul comisiei tehnice a Federației și l-a avertizat pe tânărul stoper că dacă nu va juca în Serie A, „va rămâne foarte mult în urmă față de colegii de generație”. 

„Îmi pare rău de reacția lui Radu Drăgușin, cred că orice jucător își dorește să evolueze pentru echipa națională. Cred că e un jucător inteligent care va înțelege care este rolul echipei naționale în ceea ce privește parcursul său spre înalta performanță. Sper să joace cât mai mult în Serie A, altfel va rămâne foarte mult în urmă față de colegii de generație. 

Știu că a existat o întâlnire între Florin Bratu și directorul tehnic al FRF (Mihai Stoichiță, n.r.) pe seama acestui subiect. Se va discuta și în prima ședință a comisiei tehnice și vom vedea care sunt pașii următori. Vedem dacă e nevoie de implicarea mea, mereu mă implic în interesul echipei naționale”, a declarat Răzvan Burleanu. 

Lotul convocat de Florin Bratu

Florin Bratu, selecționerul echipei naționale U21 a României, a anunțat lotul pentru meciurile amicale cu Suedia U20 și Mexic U21, programate în prima jumătate a lunii octombrie.

Reprezentativa U21 va disputa la Marbella două meciuri amicale în vederea pregătirii pentru Campionatul European U21 din 2023, la care România este gazdă alături de Georgia.

  • PORTARI: Mihai Popa (FC Voluntari), Ștefan Târnovanu (FCSB), Răzvan Ducan (CS Mioveni);
  • FUNDAȘI: Alexandru Georgescu (Farul Constanța), Alexandru Țîrlea (Deportivo Alaves B/Spania), Bogdan Racovițan (FC Botoșani), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Rareș Ispas (Sepsi OSK), Valentin Țicu (ACS Petrolul 52);
  • MIJLOCAȘI: Damian Isac (UTA), Daniel Toma (CS Mioveni), Marius Corbu (Academia Pușkaș/Ungaria), Victor Dican (Universitatea Cluj), Dragoș Albu (U Craiova 1948 SA), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Antonio Sefer (FC Rapid 1923), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Ișfan (FC Argeș), Alexi Pitu (Farul Constanța), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Ricardo Farcaș (Siena/Italia), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova);
  • ATACANȚI: Ianis Stoica (FCSB), Jovan Marković (Universitatea Craiova).

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Florin Manea, detalii din culisele refuzului lui Radu Drăgușin: „Bratu l-a întrebat: «Tu știi cum se joacă la echipa mea națională?»”

Reacția lui Florin Bratu după ce Radu Drăgușin a refuzat convocarea: „Dacă nu accepți concurența este o problemă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
mishu_74
mishu_74  •  06 Octombrie 2021, 17:32

Da mai, ce sa mai si zicem? daca TataOmidu, aka Burleanu stie el ce se va intampla cu Dragusin, pai noi astialalti care ne uitam la tv ce sa mai comentam? pe-acelasi limbaj de lemn, specific romanesc, sa vb mult si sa nu zici nimic, s-ar putea trage urmatoarele concluzii pe linia lui ''nea militzica dragomir'': ''trebuie sa ne dorim mai mult victoria, pentru a avea posibil o sansa in plus fata de adversarul direct cu care ne luptam, si nu numai victoria cat si ascendentul moral pe care toti jucatorii daca ar stii cum sa se motiveze, heheii, ce bine ar fi, dar nu-i nimic, oricum, noi suntem o natiune mica, ca daca eram si noi vreo Spanea sau Anglea, mamaaa ce ne mai bateam de la egal la egal cu astia marii, ai Europei, dar ashea...oricum, Dragusin, va zic io, nu e bine ca face ce face, locul ti-l castigi bah, nu ti-l da nimeni gratis...pui si tu colo sha vreo cateva sute da mii de euro si gata. nu e greu de loc.

whiteredarad
whiteredarad  •  01 Octombrie 2021, 20:07

Din orisice puncr de vedere ai privi problema e clar. Bratu a vrut sa arate ca...e sef, ca decide. Pai sa fii rezerva la prima echipa la Juventus, sau sa fii...acum , in lot la Sampdoria este infinit mai important decit sa fii ...fundasul ala ce gafeaza la Dinamo. Sa il bagi 8 minute pe unul..." de l;as Juventus" ...la sfarsit, e jenant, si replica lui Dragusin este clara si logica : " astept sa joc la italieni, decit sa stau degeaba la Bratu". Ce antrenor e Bratu ? Face parte din pleiada de " comentatori Digi ajunsi antrenori",..are valoare limitata, in plus e increzut si egocentrist. In teren...Jucatorii joaca Bratule ! E un fel de ...Radoi...ca asta-i moda ...la romani !

c23665
c23665  •  01 Octombrie 2021, 20:02
Postat de hofer pe 01 Octombrie 2021, 19:29

Urmatorul Antrenor la Nationala o sa fie Becali.

Pai nu e el si acum?!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează