FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Radu Drăgușin, unul dintre cei mai în formă „tricolori”, și-a dezvăluit obiectivul + Ce spune despre meciul cu Andorra, la care vor fi doar copii în tribună

Radu Drăgușin //foto: Imago
Radu Drăgușin //foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 09 octombrie 2023 16:34 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 16:42

Radu Drăgușin (21 de ani) e din ce în ce mai apreciat la echipa de club, iar presa din Italia are numai cuvinte de laudă pentru el. Fundașul român a vorbit despre obiectivele sale personale, dar și despre cele ale echipei naționale.

  • Belarus - România are loc pe 12 octombrie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Antena 1
  • România - Andorra se joacă pe 15 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima TV

Drăgușin a comentat valul de mesaje de felicitare primite în urma evoluțiilor recente: „Este o bucurie pentru mine că oamenii au încredere în mine și apreciază ceea ce fac. Vreau să le mulțumesc tuturor.

Diego Simeone a acceptat oferta și e pe cale să semneze: „După 12 ani la Atletico...”
ANUNȚ
Diego Simeone a acceptat oferta și e pe cale să semneze: „După 12 ani la Atletico...”

Niciodată nu mi-am imaginat când eram mic ce o să fie, dar simt că merit acest lucru, sunt pe drumul cel bun, vreau să evoluez, să progresez în tot ceea ce fac, iar meciurile la echipa națională mă ajută să fac acest lucru, să capăt experiență, vreau să pun umărul la calificare”.

Radu Drăgușin, despre meciul România - Andorra: „Va fi o atmosferă foarte plăcută”

Fundașul lui Genoa a vorbit despre meciul cu Andorra, la care vor fi doar copii în tribune: „Sunt sigur că va fi o atmosferă foarte plăcută, ceva inedit. Abia aștept să fim susținuți de mii de copii. Meciul cu Kosovo a avut multe întâmplări, bine măcar că pot să vină copiii să se uite. Suntem fericiți că măcar am câștigat jocul acela și am adunat încă 3 puncte în clasament”.

Radu Drăgușin, despre obiectivul naționalei: „Ne dorim calificarea”

Drăgușin a vorbit despre obiectivele personale, dar și despre cele ale naționalei: „Cu siguranță, calificarea la Campionatul European este visul și obiectivul nostru. Suntem pe drumul cel bun, nu va fi ușor, vor veni meciuri dificile pentru că toată lumea vrea să-și facă țara mândră, dar, cu siguranță, noi vom da totul pe teren, vom fi concentrați și vom lua aceste 6 puncte.

Anul viitor în Germania vor fi cei mai buni jucători ai Europei. Ca român va fi o mândrie incredibilă să reprezentăm țara noastră la Campionatul European, este o mare realizare pentru un fotbalist. 

Radu Drăgușin a vorbit despre parteneriatul dintre el și Andrei Burcă, cel alături de care formează cuplul de fundași centrali: „Deja începem să legăm relații de joc, începem să ne înțelegem fără să vorbim, iar acest lucru cu siguranță ajută jocul nostru, trebuie să fim în tandem. Sper să strălucim toți și să facem jocuri incredibile pentru că este foarte important să luăm toate punctele și să mergem în continuare pe drumul nostru”.

Citește și:

Eugen Neagoe, instalat oficial astăzi: „Să știți că nu e o rușine. E un club mare”
ANTRENOR
Eugen Neagoe, instalat oficial astăzi: „Să știți că nu e o rușine. E un club mare”
A dat muzica bisericească la maximum în bolidul de lux și după a oferit o declarație șocantă: „Războiul din Israel e în avantajul nostru”
FCSB
A dat muzica bisericească la maximum în bolidul de lux și după a oferit o declarație șocantă: „Războiul din Israel e în avantajul nostru”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
traian_v
traian_v  •  09 Octombrie 2023, 18:49

Copiii cred ca deja deseneaza la banner-ul "Andorra e Spania" pentru meci.

observator_federal
observator_federal  •  09 Octombrie 2023, 17:18

DE ȚINUT MINTE: Pe 15 octombrie 2019, România a jucat cu Norvegia (1-1) în prezența a 30.000 de copii, depășind numărul de 22.000 copii în tribune de la meciul Partizan Belgrad - AZ Alkmaar 2-2 disputat 19 septembrie 2019... DAR, procedeul aducerii micilor suporteri pe stadion a fost de fapt "brevetat" de Universitatea Craiova, care a avut 3.000 de "leuți" la meciul cu AEK Atena în 7 august 2019 - o inițiativă riscantă, pe care FRF nu a girat-o în niciun fel, DAR a copiat-o ulterior fără nicio referire la sursă (PLAGIAT??). Oare CHIAR NIMENI din presa bucureșteană nu își mai aduce aminte de "leuții" de pe Ion Oblemenco"?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează