FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Răspunsul lui Raț pentru Adi Mutu după ce "Briliantul" a cerut ca fundașul să nu mai fie luat la națională: "Mă așteptam"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2016 13:42

Răzvan Raț i-a răspuns lui Mutu, care e de părere că Răzvan Raț n-ar mai trebui convocat la echipa națională a României. 

“Nu ştiu ce a declarat despre mine şi, sincer, nici nu mă interesează. Este treaba fiecăruia ce spune, eu ţin să îi transmit doar multă sănătate. Nu am avut nici un conflict cu el de-a lungul timpului.

Dar mă aşteptam la astfel de răutăţi din partea lui. Este problema lui. Eu îmi văd în continuare de carieră şi prefer să vorbesc pe teren”, a spus Raţ pentru Fanatik.

"Este momentul ca România să înceapă cu ceva nou. Fără Raţ, cu tot respectul pentru el, dar trebuie să o luăm de la zero! Cînd eram eu, Raţ alerga de nu-l prindea nimeni. Alerga ca disperatul, cum îi ziceam eu, plus că centra foarte bine.

Nu mai poate nici Raţ și probabil că nici nu va mai fi chemat și nici nu mai trebuie chemat. Este momentul unei alte generații, trebuie schimbat începînd de la Raț”, a spus Mutu despre Raț.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
agentul0007
agentul0007  •  03 Iulie 2016, 17:56

mutu incepe sa se bage si el in seama . daca era destept nu se apuca de droguri si de baut si acum era la nationala , juca fotbal si era laudat poate ca hagi nu aratat cu degetul .

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Iulie 2016, 16:13

Rat este un oltean smecher ...n am nevoie sa mi raspunda el ...vad cu miile la mine in oras descurcareti ca el ...pentru el nu a primat decat banul ...nu l intereseaza performanta ...

andrei.33
andrei.33  •  03 Iulie 2016, 15:37
Postat de ovidiu_3003 pe 03 Iulie 2016, 15:30

...numai ca tu nu mai vorbesti demult pe teren ...de vreo trei ani ...pacalesti fotbalul .

Poate iti raspunde pe gsp.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează