FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Răzvan Burleanu a stabilit obiectivul României la EURO: „Ne dorim să fie cea mai bună generație din ultimii 20 de ani”

Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Articol de , - Publicat luni, 20 noiembrie 2023 15:23 / Actualizat luni, 20 noiembrie 2023 18:02

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vorbit despre obiectivul României la EURO 2024, după calificarea „tricolorilor” la turneul final din Germania.

  • România - Elveția, meci pentru locul 1 în grupa I, are loc marți, de la ora 21:45. Partida de pe Arena Națională va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Antena 1
  • Cu minimum o remiză, România câștigă grupa și va fi în urna 2 la tragerea la sorți a grupelor EURO 2024
Edi Iordănescu pune condiții pentru viitorii jucători ai naționalei: „Nu vor trece doar prin filtrul meu”
ROMÂNIA - ELVEȚIA
Edi Iordănescu pune condiții pentru viitorii jucători ai naționalei: „Nu vor trece doar prin filtrul meu”

După o pauză de 8 ani, naționala României reușește din nou calificarea la Campionatul European. Ultima prezență a fost în 2016, atunci când „tricolorii” au terminat pe ultimul loc într-o grupă cu Franța, Elveția și Albania. 

Acum, sub conducerea lui Edi Iordănescu, România a reușit din nou să se califice la EURO, iar Răzvan Burleanu a anunțat că obiectivul naționalei nu se oprește aici. 

VIDEO Răzvan Burleanu: „Nu suntem mulțumiți doar cu calificarea”

„Ne dorim să fie cea mai bună generație din ultimii 20 de ani. Indiferent pe ce loc terminăm în grupă va urma o perioadă intensă de pregătiri, astfel încât să avem această capacitate să trecem la etapa următoare. 

Nu suntem mulțumiți doar cu calificarea, dacă ne dorim ca această generație să fie cea mai bună din ultimii 20 de ani trebuie să credem în treaba asta. Și atunci trebuie să pregătim și să muncim zi de zi în lunile următoare. Cu siguranță veți vedea acest lucru la fiecare jucător, membru al staff-ului tehnic, membru al administrației FRF”, a declarat Burleanu în cadrul unei conferințe de presă.

FRF primește o avere pentru calificare

După aproape 8 ani de așteptare, România reușește o nouă calificare la un Campionat European, cel din vara anului viitor, găzduit de Germania. O performanță care aduce o sumă importantă în conturile federației de fotbal, UEFA răsplătind prezența fiecărei naționale la Euro 2024 cu câte 10 milioane de euro.

Din acești bani, o „porție” de 40% va reveni jucătorilor și întregului staff tehnic, sumele individuale urmând să fie stabilite în funcție de aportul realizat. Principalul criteriu va fi numărul de prezențe și statutul fiecăruia (titular/rezervă) de-a lungul acestei campanii. Iar conform unor surse din lumea fotbalului, jucătorii de bază ar urma să încaseze în jur de 150.000-160.000 de euro.

O altă „felie”, de 7-8%, adică 700.000-800.000 euro, ar urma să fie rezervată angajaților FRF, conform celor spuse de curând, la Orange Sport, de către Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu.

Citește și alte știri despre echipa națională: 

„Unii zâmbesc strâmb și strepezit acum” » Ode pentru Burleanu de la un politician cu nume: „O victorie a viziunii și perseverenței. Echipa FRF a rezistat unui tsunami de insolențǎ”
ROMÂNIA
„Unii zâmbesc strâmb și strepezit acum” » Ode pentru Burleanu de la un politician cu nume: „O victorie a viziunii și perseverenței. Echipa FRF a rezistat unui tsunami de insolențǎ”
Răzvan Burleanu, întrebat direct ce primă de calificare are » Răspunsul președintelui FRF
ROMÂNIA LA EURO
Răzvan Burleanu, întrebat direct ce primă de calificare are » Răspunsul președintelui FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
parachioara5
parachioara5  •  20 Noiembrie 2023, 16:59

...o prostie asta cu munca ...astia n au muncit in viata lor ...doar au dat din gura ...la dat din gura si la facut nimik sunt campioni ...

atacama
atacama  •  20 Noiembrie 2023, 16:31

AR TREBUI " TOCAT" IN FIECARE ZI,PANA PLEACA !

atacama
atacama  •  20 Noiembrie 2023, 16:30

CUM POT ZIARISTII SA TOLOREZE UN ASEMENEA INDIVID ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează