FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Răzvan Burleanu a vorbit înaintea alegerilor FRF » De ce n-am avut rezultate? "Pentru că nu am câștigat" :D

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 19:00

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a fost prezent în studioul TV Telekom Sport unde a vorbit despre mai multe subiecte înaintea alegerilor de la șefia FRF de pe 18 aprilie.

...despre lipsa rezultatelor: "Au fost și lucruri greșite pe care le-am făcut în acest mandat. De ce nu am avut mai multe rezultate? Nu mi se pare o întrebare la obiect. Nu pot răspunde în câteva secunde. Nu am avut rezultate pentru că nu am câștigat. Cred că am nevoie de 4-5 minute în care să vă explic.

Ar trebui să faceți o analiză să vedeți situația fotbalului românesc în 1990 și azi. Principalul element care ne-a caracterizat pentru lipsa performanțelor de-a lungul timpului a fost reprezentat de lipsa managementului, dar și banii au jucat un rol important. Mai e de construit. Încă n-am apucat să construim".

...despre eșecul lui Christoph Daum: "Îmi asum numirea lui Christoph Daum. De ce nu funcționa Comisia Tehnică atunci când a venit Daum? Pentru că nu funcționa. Cum putea domnul Iordănescu (n.r. șeful Comisiei Tehnice în acea perioadă) să conducă o ședință în care se discuta scaunul său?".

...despre fotbalul feminin: "Bugetul alocat fotbalului feminin e undeva peste un milion de euro. Vreo 300.000 de euro vin de la UEFA și FIFA iar restul până la un milion e asigurat de FRF".

"După 4 ani de mandat ar trebui să vă dați seama că nu sunt mincinos. Noi la Federație trebuie să muncim zi de zi. Nu trebuie să venim la televiziuni să vorbim" Răzvan Burleanu

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
sasha8777
sasha8777  •  14 Aprilie 2018, 05:39

Cel mai penibil presedinte de federatie

gametable08
gametable08  •  13 Aprilie 2018, 22:53

UN ipocrit,nu- si asuma nimic daca era cum spunea ca isi asuma numirea lui Daum pai acum nu mai era la conducere isi dadea demisa.cum iti asumi? decat printr o raspundere banuiesc.nu ,el.nimic.sincer pe Hagi il voiam la conducere,de ce? pt ca iubeste fotbalul romanesc d aia,asta e important sa vii cu inima nu pt portofel,indiferent ca nu are inteligenta lui Burleanu dar cu Hagi s ar vedea imbunatatiri,oricum Burleanu si a folosit inteligenta pt a manipula .

craiovenis
craiovenis  •  13 Aprilie 2018, 22:36

Pentru ca nu o sa castigati nici acum... alegerile! Sunteti mai mult decat penibili, Burleanule! Pana la nivelul generatiei lui Hagi si Lupescu mai trebuie sa treci vreo doua generatii tovarase Daum Burleanu!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează