FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF VS LPF

Răzvan Burleanu lansează acuzații dure la adresa LPF: „Vor control pe arbitraj, pentru a-l tranzacționa în interesul vreunei echipe”

Răzvan Burleanu (36 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, a susținut o conferință de presă, la finalul Comitetului Executiv.
Răzvan Burleanu (36 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, a susținut o conferință de presă, la finalul Comitetului Executiv.

Articol de , - Publicat joi, 25 februarie 2021 16:45 / Actualizat joi, 25 februarie 2021 19:27

Răzvan Burleanu (36 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, a susținut o conferință de presă, la finalul Comitetului Executiv de azi.

Răzvan Burleanu a oferit informații despre proiectul implementării sistemul VAR în România și a lansat un atac dur la adresa Ligii Profesioniste de Fotbal. 

Răzvan Burleanu, despre resursele FRF

„Pentru cheltuielile de arbitraj, FRF primește de la UEFA doar 100.000 de euro în fiecare an. Cheltuielile FRF depășesc 350.000 de euro, bani care se duc în pregătirea arbitrilor. De anul trecut am preluat și testarea pentru toți arbitrii, inclusiv cei din Liga 1. Sper că am clarificat acest lucru, banii nu pică din cer. Nu sunt niște fonduri la UEFA sau FIFA pe care refuzăm să le accesăm. 

Menționez principalele surse de venit ale Federației: cele 10 meciuri ale echipei naționale, meciurile din Liga 2 și cele din Cupa României. Niciun ban public. Toate veniturile din Liga 2 și Cupă se duc exclusiv către echipe. Nu oprim niciun ban, în comparație cu modelul de la LPF. Cu aceste fonduri finanțăm activitatea a 18 loturi naționale și 52 de competiții. Dacă ar fi să comparăm cu anul 2014 (n.r. anul instalării lui Burleanu la FRF), atunci se administrau doar 10 loturi și 21 de competiții”, a declarat Burleanu. 

Răzvan Burleanu, atac la LPF

„Palavragiii de la LPF vor să își asume acest proiect, al VAR. De asta s-a blocat. LPF a solicitat să își asume implementarea, deși nu acoperă niciun leu. LPF vrea să conducă arbitrajul românesc pe banii FRF. 

Îi suspectez că vor un control pe arbitraj, pe care să îl tranzacționeze în avantajul și în interesul vreunui club, așa cum există astăzi suspiciuni că o fac la nivelul comisiilor jurisdicționale. Dacă Liga nu va recunoaște autoritatea CCA, atunci FRF nu va mai acoperi niciun cost pentru implementarea VAR în Liga 1 și ne vom ocupa noi, separat, doar de Cupa României, competiție pe care o organizează Federația”, a concluzionat Răzvan Burleanu. 

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Mirel Rădoi, atenționat înaintea preliminariilor: „Joci cu Germania cu rezerve de la penultimul loc?”

Campionatul European U19, anulat de UEFA! România pierde șansa de a găzdui turneul final

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
remarque
remarque  •  26 Februarie 2021, 09:18

Justin e nepotul lui Argaseala? Ca sa vezi potriveala....

sasesase
sasesase  •  26 Februarie 2021, 08:14

Este vorba despre Justin Stefan, nepotul lui Argaseala, cel care face jocurile FCSB din interiorul LPF. Burleanu sa aiba grija si de “cartita “ din interior Stoichita!

mitralieraluidorel
mitralieraluidorel  •  26 Februarie 2021, 06:36
Postat de parpalache pe 25 Februarie 2021, 19:16

Copii,atentie la mine!Acum ca sunteti copii mari- ati trecut in semestrul doi din clasa a I-a! Hai sa dezlegam impreuna o ghicitoareee!Vreti?Bravoo!Copii, daca secretarul general al LPF este Justin Stefan!Si daca Justin Stefan este nepotul lui Argaseala!Si daca Justin Stefan a mai fost si avocatul echipei lui nenea Becaali...Ala care ne face sa radem la televizor...Ia ghiciti, in favoarea carei echipe vrea sa puna mana pe arbitraj?Cine raspunde va fi felicitat in fata clasei...

dinamo... echipa care a retrogradat la finalul sezonului 2019-2020

Vezi toate comentariile (39)
Comentează