FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU EXCLUSIV GSP

Răzvan Burleanu atacat din toate părţile » "Au rămas în curu' gol! D-asta l-au obligat pe Iordănescu să preia echipa naţională!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 decembrie 2014 11:54

Didi Prodan a acordat un interviu incendiar în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor. Fostul component al "Generaţiei de Aur" susţine că Anghel Iordănescu a trebuit să accepte postul de selecţioner în momentul în care Federaţia nu a găsit înlocuitor pentru Piţurcă.

Îi acuză pe Burleanu şi pe Chivorchian şi se miră de descoperirea lui Isac, ”selecţionerul găsit pe Facebook”, dar trimite săgeţi şi către cei din Comisia Tehnică a FRF.

- Burleanu avea ceva în CV înainte să ajungă la FRF: condusese federaţia de minifotbal.
- Singurele puncte comune între fotbal şi minifotbal sînt: mingea rotundă, nu ovală, şi terenul verde. În rest, n-au nici o treabă una cu alta! Ne ducem în cap, ne prăbuşim!

- Crezi că Piţurcă a plecat pentru bani sau a fost forţat să plece?
- A fost împins să plece.

- Argumentul Federaţiei poate fi că a economisit nişte bani renunţînd la Piţurcă pentru Iordănescu.

- Argumentul lor ştii care a fost? C-au rămas în curu' gol! Ăsta a fost argumentul lor! Hai să nu ne mai ascundem, că aoleu, se supără cineva! Au rămas fără antrenor şi au zis: "Ia-o tu, Puiule, că n-avem ce face! E groasă!". Uite, am ajuns să alegem antrenorul naţionalei de juniori de pe Facebook! Nu se poate aşa ceva!

- Nu de pe Facebook. L-au ales cu concurs de CV-uri, pe mail.
- Aşa, şi? Uite transparenţă, tată! Doru Isac! În Comisia Tehnică ţi se pare normal să fie Tăbîrcă? Iacob? Vochin? Ciprian Paraschiv? Unde au jucat ăştia? Ei pun selecţionerii loturilor de juniori! Voi sînteţi nebuni la cap? Să zicem că s-a terminat meciul, da? Şi vine Iordănescu în faţa Comisiei Tehnice. Ce-l întreabă Iacob cu Paraschiv? "Bre nea Puiule, cred c-am jucat azi cu o extremă în plus!". Sau Tăbîrcă: "Nea Puiule, de ce nu iei laptopul cu matale pe bancă, să vezi reluările?".

- Isac poate chiar a impresionat cu CV-ul.
- Cu Japonia, cu alea, ha? Varză! Dacă eu vă zic că fotbalul nu are nici o treabă cu geopolitica Mării Negre...

Citeşte restul interviului cu Daniel Prodan în ziarul Gazeta Sporturilor care poate fi cumpărat de la chioşcuri sau în ediţia digitală. Fundaşul povesteşte o mulţime de înîmplări şi dezvăluie cum a adus Anghel Iordănescu bani de acasă pentru transferul său la Steaua.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (20)
costeltudor
costeltudor  •  17 Decembrie 2014, 18:03

Mai Fratilor ,acest Prodan un Țărani analfabet ,un parvenit,un impostor care in afara de faptul ca chipurile a jucat fotbal ( un trosnitor ) puteți spune ce a realizat el. Nimic ! Si pentru ca a pierdut un ciolan, începe sa înjure .Sint convins ca tot ce face el acum face împins de la spate de ceilalți doi Analfabeți Hagi si Raducioiu.

dan2010
dan2010  •  17 Decembrie 2014, 16:45

Ba fratilor, dar rau a-ti ajuns, sa va uitati in gura lui Prodan. Se tot agita ca un spray........... sincer nu stiu cine il baga in seama...

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  17 Decembrie 2014, 15:50

sa vezi ce i-o trage Vochin lu' prodanel acuma :) are si asta niste idei invechite tata... vai de capul lui. si burleanu e clar ca e mafiot mare daca o reusit el sa ajunga in fruntea federatiei fara nici un pic de experienta reala in fotbal (aia de la mini fotbal e... mini)

Vezi toate comentariile (20)
Comentează