FOTBAL  »  NATIONALA  »  CANTONAMENT

Răzvan Burleanu, despre contrele dintre Steaua şi naţională » Discuţie decisivă între Iordănescu şi Gâlcă

Articol de GSP - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 17:40

Selecţionata divizionară a României va avea un cantonament în Turcia în perioada 3-15 februarie, unde va juca şi trei meciuri amicale cu naţionalele similare ale Bulgariei şi Moldovei, dar şi cu Sioni Bolnisi, o echipă de club din Georgia.

Acest stagiu de pregătire se suprapune cu cel al Stelei, formaţie care va da probabil cel puţin 8 jucători la naţională, lucru care îi deranjează pe şefii clubului.

Răzvan Burleanu e convins că se va găsi o soluţie pentru ca ambele părţi să fie mulţumite.

"În ultimele zile am discutat de mai multe ori cu domnul Argăseală, şi eu, dar şi domnul Iordănescu.

Eu cred că ne vom înţelege în ceea ce priveşte cei şapte-opt jucători care în momentul de faţă figurează pe lista domnului Iordănescu pentru a lua parte la meciurile echipei naţionale.

Urmează ca detaliile acestea, cîţi dintre ei, la ce meciuri, să fie luate de cei doi antrenori, Iordănescu şi Gâlcă", a spus Burleanu.

Meciurile echipei naţionale din Antalya:
7 februarie: România-Bulgaria
10 februarie: România- Sioni Bolnisi (Georgia)
14 februarie: România-Moldova

Playtech: ȘOC! Vestea INCREDIBILĂ pentru România din decembrie! Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul!


Comentarii (8)
polistul68
polistul68  •  28 Ianuarie 2015, 08:19
Postat de khal_37 pe 27 Ianuarie 2015, 20:26

Il injuri ca esti un prost...pur si simplu.

NU pot sa astept un raspuns civilizat de la tine....dar iti pot spuune ca Jiji e injurat ca fura si ca e nesimtit...daca tu accepti asemenea indivizi....e alegerea ta, dar nu te mira ca esti la nivelul asta...daca nu intelegi, iti pot explica pe intelesul tau.

laurentis69
laurentis69  •  27 Ianuarie 2015, 21:55

Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

khal_37
khal_37  •  27 Ianuarie 2015, 20:27
Postat de polistul68 pe 27 Ianuarie 2015, 18:54

prietene, nu spun ca becali e cel mai mare hot al tarii....incerc sa explic de ce e cel mai injurat..e plina tara de hoti, mai mari sau mai mici....dar macar nu cauta scandalul cu orice pret. Si faptul ca e pe plus de 12 ani..bravo lui. problema cea mare icnepe sa apara de pe acum...in afara de keseru, nu rpea mai are ce sa vinda. Bani din drepturi TV tot mai putin, in CL nu mai mergeti, in EL iesiti repede...deci bani vor fi tot mai putini. Acuma sa vedem 'arta manageriala" a lui Jiji...si mai e un aspect. Da, e pe plus de 12 ani. Dar acum 12 ani, valoarea totala a lotului era 12 mil euro ( cifra aleatorie). Acuma nu e 8 mil....deci, ce a rezolvat de fapt ?

Tu pe langa ca esti un prost de bubui...mai si semnalizezi bre.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează