FOTBAL  »  NATIONALA  »  CFR CLUJ

Blocadă în calea numirii lui Mutu la CFR Cluj » „Trebuie să plătiți!”. Clauza selecționerului

Răzvan Burleanu, președintele FRF, spune că CFR Cluj trebuie să achite clauza de reziliere din contractul lui Adrian Mutu, dacă l-ar dori în funcția de antrenor.
Răzvan Burleanu, președintele FRF, spune că CFR Cluj trebuie să achite clauza de reziliere din contractul lui Adrian Mutu, dacă l-ar dori în funcția de antrenor.

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 18:25 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 20:48

Răzvan Burleanu, președintele FRF, spune că CFR Cluj trebuie să achite clauza de reziliere din contractul lui Adrian Mutu, dacă l-ar dori în funcția de antrenor. 

  • Clauza de reziliere a lui Mutu nu depășește 50.000 de euro, în condițiile în care salariul lui lunar este de 5.000 de euro.

Campioana CFR Cluj își caută antrenor, după despărțirea de Dan Petrescu. Patronul Neluțu Varga a recunoscut interesul pentru Adrian Mutu, selecționerul reprezentativei U21. Răzvan Burleanu le taie elanul „feroviarilor”. Le transmite că trebuie să achite clauza de reziliere din contractul lui Mutu, fără a menționa suma. 

Răzvan Burleanu, în calea mutării lui Mutu la CFR Cluj

„Directorul tehnic a discutat cu Adrian Mutu. A infirmat că a fost contactat de CFR Cluj. Mai mult, contractul lui a fost prelungit automat după calificarea la Euro 2021. În momentul de față, e selecționerul naționalei de tineret. 

Fiecare antrenor are o clauză de rezilere. Fiecare antrenor este ținut de acea clauză. Nu poți să te desparți de una dintre echipele naționale fără să o achiți. Indiferent care e numele tău sau care relația cu FRF, cu președintele, cu directorul tehnic sau cu cei din CEx”, a comentat Răzvan Burleanu. 

5 meciuriare Adrian Mutu pe banca naționalei U21 a României. A câștigat 3, a pierdut în Ucraina și a remizat în meciul cu Danemarca, cel care ne-a adus calificarea la Euro 2021

Mirel Rădoi rămâne și el

După cum i-am obișnuit pe membrii din CEx, la finalul fiecărui an avem un raport prezentat de selecționerul primei reprezentative. Nu s-a pus niciodată problema ca Mirel Rădoi să plece de la națională. Interesul nostru e ca Mirel să continue, din diferite motive, pe care le-am mai anunțat
- Răzvan Burleanu, președinte FRF

Citește și alte știri despre Răzvan Burleanu: 

Răzvan Burleanu, dezlănțuit! Atac la Guvern și la ministrul Florin Cîțu: „Poate înțelege și el asta” / „Suntem mai serioși decât ei”

Răzvan Burleanu, anunțuri majore după CEx: candidează la Consiliul FIFA și a înființat o nouă națională: „Intrăm în rândul naționalelor mari”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
remarque
remarque  •  30 Noiembrie 2020, 21:37

nu cred ca cei de la CFR sunt atat de prosti sa-l aduca antrenor pe Mutu. Ar fi distractiv

valiomanid
valiomanid  •  30 Noiembrie 2020, 20:01

Chiar daca Burleanu a spus asta sunt sigur ca si maine avem articol/e cu varianta Mutu la Cfr...ca asa-i in jurnalismul facut neprofesionist !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează