FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII

Presiune pe Edi Iordănescu! Burleanu a anunțat obiectivul imediat al naționalei: „Acestea sunt așteptările mele”

Răzvan Burleanu a anunțat obiectivul imediat al naționalei: șase puncte din cele două meciuri din septembrie / FOTO: Cristi Preda
Răzvan Burleanu a anunțat obiectivul imediat al naționalei: șase puncte din cele două meciuri din septembrie / FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2023 15:43 / Actualizat miercuri, 30 august 2023 16:10

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, mută presiunea în „terenul” lui Edi Iordănescu înaintea confruntărilor cu Israel și Kosovo din septembrie. „Obiectivul este să luăm 6 puncte”, a transmis acesta.

  • România - Israel se joacă sâmbătă, 9 septembrie, de la 21:45 (Prima TV). Partida cu Kosovo se dispută marți, 12 septembrie, de la 21:45 (Antena 1). 

Au mai rămas mai puțin de două săptămâni până la „dubla” esențială a naționalei României din preliminarii, confruntările de pe teren propriu cu Israel și Kosovo. „Tricolorii” trag cu dinții de locul secund din grupă și au nevoie de două rezultate pozitive pentru a rămâne în calcule. Răzvan Burleanu țintește cel mai optimist scenariu, șase puncte din cele două partide.

Noi vești proaste pentru Edi Iordănescu: accidentat, ratează „dubla” cu Israel și Kosovo!
ACCIDENTARE
Noi vești proaste pentru Edi Iordănescu: accidentat, ratează „dubla” cu Israel și Kosovo!

Burleanu pune presiune pe Edi Iordănescu: „Să obţinem cele şase puncte”

„Aşteptările mele sunt ca la finalul celor două meciuri, cu Israel şi cu Kosovo, să ne putem consolida locul de calificare pentru EURO, să putem continua forma pozitivă arătată în martie şi iunie şi, la final, să ne putem îndeplini visul, de a merge la EURO 2024. 

Obiectivul este să obţinem cele şase puncte”, a spus Burleanu, după ședința Comitetului Executiv de marți.

Peste 25.000 de bilete vândute la România - Israel

România va avea în septembrie două meciuri care-i pot hotărî calificarea la Campionatul European, avantajul fiind că ambele se vor juca pe teren propriu. Omul din fruntea Federației a anunțat și câte bilete s-au vândut pentru meciul cu Israel de pe 9 septembrie:

„Confirmăm că avem în momentul de faţă peste 25.000 de spectatori la meciul cu Israelul, a fost deschis al doilea inel pe Arena Naţională, probabil vom depăşi 40-45.000 de spectatori”, a declarat președintele Federației. 

Sectoare de 2.000 de locuri închise cu Israel

Potrivit UEFA, la meciul cu Israel FRF trebuie să închidă câteva sectoare din stadion, care să cuprindă cel puțin 2.000 de locuri, din cauza scandărilor xenofobe proferate de ultrașii tricolori la adresa Ungariei, la meciul România - Belarus (2-1), disputat pe 28 martie, pe Arena Națională, în preliminariile Euro 2024.

VIDEO Răzvan Burleanu revoluționează Supercupa: „Se va întâmpla în următoarele 3 sezoane”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Noi vești proaste pentru Edi Iordănescu: accidentat, ratează „dubla” cu Israel și Kosovo!

FRF a încheiat un parteneriat cu cel mai mare importator de banane din Europa » Răzvan Burleanu: „Mă bucur că o astfel de companie a ales să susțină fotbalul românesc”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  30 August 2023, 20:08

Burleanu ...demisia...nu esti bun de nimik ...ai risipit banii fotbalului romanesc ...esti un impostor ce te pricepi tu la fotbal ?

valibzz
valibzz  •  30 August 2023, 18:43

Obiectiv total nerealist! Echipa mediocra, antrenor mediocru! Federatie submediocra! Dar de suferit sufera doar suporterii, mai-marii FRF isi vad linistiti de treaba!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează