FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

VIDEO „Ne-am atins un obiectiv” » Răzvan Burleanu a precizat ce urmează pentru Emil Săndoi, după dezastrul de la Euro U21

Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Articol de , - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 12:27 / Actualizat miercuri, 28 iunie 2023 14:13

Răzvan Burleanu (38 de ani), președintele FRF, a vorbit despre eșecul naționalei de tineret de a trece mai departe de grupe la Campionatul European și despre viitorul lui Emil Săndoi pe banca tehnică.

Înainte de partida cu Croația de marți seară (0-0), meci fără miză pentru „tricolori”, Burleanu afirma că obiectivul echipei era calificarea din grupe. Însă președintele FRF nu vede un eșec faptul că România nu s-a calificat mai departe, considerând că că această generație U21 și-a îndeplinit obiectivul, acela de a promova 3 jucători la prima reprezentativă: Valentin Mihăilă, Vladimir Screciu și Radu Drăgușin.

„Nu-i convine lui Becali? Are 3 variante” » Răzvan Burleanu, dezlănțuit! Președintele FRF l-a pus la punct pe Gigi Becali: „A fost la închisoare și n-a învățat nimic, e pierdut!”
REGULA U21
„Nu-i convine lui Becali? Are 3 variante” » Răzvan Burleanu, dezlănțuit! Președintele FRF l-a pus la punct pe Gigi Becali: „A fost la închisoare și n-a învățat nimic, e pierdut!”

VIDEO Răzvan Burleanu: „Dincolo de o performanță sportivă, actuala generație și-a atins obiectivul”

„Cred că avem foarte mult de muncă astfel încât, în momentul în care mergem la un turneu final să fim competitivi și să ieșim din grupe.

Până la urmă acesta a fost obiectivul pe care ni l-am propus la acest Campionat European U21. Dar dacă ne uităm la această generație de la Under 21 vedem oarecum că ne-am atins un obiectiv. Dincolo de o performanță sportivă, actuala generație și-a atins obiectivul.

Avem deja trei jucători care au debutat pentru prima reprezentativă a României, Mihăilă, Drăgușin și Screciu, care a făcut un meci excelent în Elveția. Jucători care au confirmat, acum nici nu ne mai gândim că ar mai putea să joace pentru naționala de tineret. 

Apoi este Târnovanu, un portar de mare viitor, Louis Munteanu sau Octavian Popescu, jucători pe care i-am regăsit în diferite acțiuni la prima reprezentativă. Gândiți-vă cum ar fi arătat această echipă națională mare fără jucătorii de tineret care au făcut performanță în 2019 și 2021. Sincer, nu aș fi vrut să trăiesc un asemenea coșmar”, a declarat Răzban Burleanu după Comitetul Executiv. 

Răzvan Burleanu: „Comisia Tehnică va analiza mandatul lui Săndoi”

Burleanu a comentat și situația selecționerului Emil Săndoi, aflat la final de mandat:

„Contractul lui Emil Săndoi expiră pe 15 iulie. Comisia Tehnică a FRF se va întruni, va avea o analiză a prestației naționalei de tineret și a acestui mandat pe care Săndoi l-a avut”

Citește și: 

Burleanu nu a scăpat » Ce s-a auzit în Ghencea la meciul României U21 cu Croația U21
Croația U21 - România U21
Burleanu nu a scăpat » Ce s-a auzit în Ghencea la meciul României U21 cu Croația U21
Cornel Dinu, dezlănțuit la adresa lui Burleanu: „Tupeul de securist acoperit al lui Burleanu nu mai are limite! Ăsta e fotbal!?”
Croația U21 - România U21 0-0
Cornel Dinu, dezlănțuit la adresa lui Burleanu: „Tupeul de securist acoperit al lui Burleanu nu mai are limite! Ăsta e fotbal!?”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
mishu_74
mishu_74  •  29 Iunie 2023, 20:11

cred ca obiectivul frf a fost sa se califice la turneu ca tara organizatoare ca sa poata lua ei primele de calificare. bai, cum sa zici asa ceva ??!!! ca ai promovat 3 fotbalisti la echipa mare? si eu care credeam ca era rau pe vremea lui Sandu si a lui militzica Dragomir. au ramas aceeasi cloaca de profitori ce-si vad doar interesele lor personale iar de fotbal si de suporteri ii doare-n fund.

vifrim
vifrim  •  28 Iunie 2023, 19:03

ca de obicei, se bazeaza ca ies din noroc 2-3 talente, ca de construit ceva nu stim. ne aparam in continuare pe 3 randuri in 16 metri si ne rugam la bunul dumnezeu sa nu luam multe. tactica burleanu

golf_club
golf_club  •  28 Iunie 2023, 16:24

Vai, Burlene...Nu ati propulast voi nimic, absolut. I-au propulsat valoarea lor, forma, si faptul ca nu avem pe cine lua la nationala. Voi ati fost doar de conjunctura. As zice "Rusine!", dar voi nu aveti asa ceva :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close