FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Răzvan Lucescu, întrebare directă pentru FRF: „De ce nu faceți asta cu Rădoi?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2019 12:23

Răzvan Lucescu, 50 de ani, antrenorul lui Al Hilal, a comentat în această dimineață numirea lui Mirel Rădoi, 38 de ani, la naționala României. 

Lucescu, proaspăt câștigător al Ligii Campionilor Asiei, salută instalarea lui Rădoi și explică de ce nu vrea să-i dea sfaturi viitorului selecționer. Totodată, Răzvan e de părere că Mirel ar merita să aibă un contract pe o durată mai mare decât cea propusă de FRF, 3 ani. 

„A avut rezultate la naționala de tineret, a calificat la naționala la Turneul Olimpic, ceea ce nu s-a mai întâmplat de foarte mult timp. E o performanță deosebită. Are mult entuziasm pentru că e tânăr. 

Va munci enorm, plus că are o anumită înțelegere a jocului de fotbal. Nu știu de ce nu îi fac un contract pe o perioadă mai lungă (n.a - FRF l-a desemnat pe Rădoi să conducă echipa la barajul pentru EURO 2020 și în preliminariile Mondialului din 2022, adică un contratct pe 3 ani). 

N-am ce sfaturi să-i dau. A acumulat destulă experiență la naționala de tineret. Știe foarte bine noțiuni legate de pregătire, știe foarte bine cum stau lucrurile cu cluburile. S-ar putea să reușească. Nu îi dau sfaturi pentru că prin astfel de lucruri s-ar pune presiune pe el”, a declarat Răzvan Lucescu, la TV Digi Sport. 

3 anie durata contractului pe care Rădoi urmează să-l aibă la echipa națională

Vezi și: 

Răzvan Lucescu a declanșat nebunia în Arabia Saudită: „Guvernul a trimis oamenii acasă” + „Cei de la PAOK sunt supărați pe mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  27 Noiembrie 2019, 17:44

Numai timpul va demonstra daca Radoi e un antrenor bun sau nu. Insa pot spune ca riscam calificarea pe inca 3 ani la turnee de fotbal

cneius
cneius  •  27 Noiembrie 2019, 17:25

Bravo Razvan Lucescu !

adi2008
adi2008  •  27 Noiembrie 2019, 17:25

Trebuie un selectioner ieftin. Altfel, de unde bani pentru primele de calificare, sau necalificare, ale "specialistilor" FRF?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează