FOTBAL  »  NATIONALA  »  LUCESCU A FOST ÎN ITALIA PENTRU A DISCUTA CU MUTU ŞI CHIVU

Răzvan Lucescu: "Mutu încearcă să se recupereze, Fiorentina are mare nevoie de el"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2009 00:00

Noul selecţioner al României s-a întors astăzi din vizita pe care a făcut-o la sfîrşitul săptămînii trecute în Italia. Răzvan Lucescu s-a întîlnit cu liderii reprezentativei, Adrian Mutu şi Cristi Chivu, şi a purtat o discuţie telefonică şi cu mijlocaşul Sienei, Paul Codrea.

"A fost un weekend plin de acţiune. Întîi am avut meci de campionat, apoi am efectuat o vizită foarte productivă în Italia pentru a discuta cu Adi Mutu şi cu Cristi Chivu. Am purtat şi un dialog telefonic cu Paul Codrea, e foarte important să existe o comunicare cît mai bună între toţi cei care vor compune stafful reprezentativei.

Adi încearcă să se recupereze, Fiorentina are mare nevoie de el în finalul de campionat. Avem mare nevoie de el, ca şi de toţi ceilalţi jucători cu experienţă internaţională. Asta nu înseamnă că nu vom îmbina asta cu entuziasmul celor tineri. Peste două săptămîni poate voi fi în altă parte", a spus Răzvan Lucescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  11 Mai 2009, 16:50

Fiorentina merge mai bine de cand s-a accidentat mutulica.....la vara pleaca la bani mai multi, ca trebuie sa plateasca o carutza debani la Chelski.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează