FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRANSFER

RĂZVAN MARIN OFICIAL LA AJAX // Cosmin Contra: „Voi construi echipa națională în jurul lui”

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2019 19:27

Răzvan Marin (22 de ani) a fost prezentat oficial în această seară la Ajax Amsterdam. Selecționerul României, Cosmin Contra, a comentat mutarea.

„E un lucru extraordinar! Înseamnă că România are viitor. El trebuie să fie liderul acestei generații și să ducă naționala mai departe. M-am bucurat enorm pentru el. O să avem timp să vorbim despre asta și să îi dau sfaturi, dacă mi le va cere. E un jucător care absoarbe orice informație, care e atent la tot ceea ce spune antrenorul. De asta s-a și impus la Standard Liege și e cumpărat acum.

Scouterii se informează acum din toate punctele de vedere. Toate referințele pentru Răzvan Marin au fost pozitive. Transferul îmi demonstrează că jucătorii noștri dacă au seriozitate, sacrificiu, capul de umeri pot ajunge la echipe mari din Europa. Putem redeveni pepiniera din urmă cu mulți ani ani.

Sper să fie un model pentru ceilalți tineri jucători. Se poate, s-a demonstrat, acum depinde doar de cei tineri dacă vor fi la fel de serioși”, a declarat Contra la TV Telekom Sport.

„Ar trebui ca naționala să se construiască în jurul lui, dar nu trebuie să punem mare presiune pe el. Trebuie să fie conștient că a făcut un pas mare și să se impună la Ajax” Cosmin Contra

Vezi și: 

RĂZVAN MARIN OFICIAL LA AJAX // Mijlocașul naționalei, declarații „la cald”, după transfer: „Noul antrenor mi-a spus ce planuri are cu mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
bumix
bumix  •  05 Aprilie 2019, 06:42

CONTRA HABAR N-AI PE CE LUME TRAIESTI,NU AI NICI O TACTICA NICI UN PLAN DOAR GURA SI AIA PROASTA

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  05 Aprilie 2019, 04:24

Cum asa bre, in jurul lui Razvan Marin? Vezi ca acusi o sa primesti telefon de la cineva care o sa-ti spuna ca fiu-sau n-a fost convocat ca sa nu fie capitan.

2586300114776898
Luminita Lucretia  •  05 Aprilie 2019, 02:51

Inteligentilor....Contra se refera la faptul ca Marin a ajuns unde e din cauza felului lui de a fi ...serios,muncitor,ascultator si ambitios nicidecum pt tactica voastra slaba!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează