FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1

VIDEO Răzvan Marin, reacție fermă după egalul României: „Am dominat tot meciul” + Cum vrea să-l convingă pe selecționer să rămână: „Asta trebuie să facem”

Răzvan Marin, reacție după România - Irlanda de Nord 1-1 +43   FOTO
Răzvan Marin, reacție după România - Irlanda de Nord 1-1

Articol de , , - Publicat sambata, 23 martie 2024 07:24 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 09:56

România - Irlanda de Nord 1-1. Răzvan Marin (27 de ani), mijlocașul lui Empoli, a oferit prima reacție după remiza „tricolorilor” într-o partidă în care Dennis Man (25 de ani) a ieșit în evidență cu un gol superb.

Titularizat de selecționerul Edi Iordănescu, Răzvan Marin a vorbit la finalul partidei despre soarta partidei, dominată categoric de România în viziunea mijlocașului. Jucătorul lui Empoli consideră că Iordănescu va rămâne la echipa națională în cazul în care România va practica un joc solid în continuare și o va învinge pe Columbia, într-un amical ce va avea loc marți, 26 martie.

Iordănescu, explicații după remiza cu Irlanda de Nord. Anunță doi titulari noi cu Columbia: „Ei vor juca”
România - Irlanda de Nord
Iordănescu, explicații după remiza cu Irlanda de Nord. Anunță doi titulari noi cu Columbia: „Ei vor juca”

VIDEO. Răzvan Marin, după România - Irlanda de Nord 1-1: „Nu văd de ce ne-am îngrijora”

„Din păcate n-am reușit să câștigăm, ne-am dorit să luăm cele trei puncte chiar dacă era un meci amical. Cred că băieții au dat 100% până în ultimul minut, dar știm ce avem de făcut, ce trebuie să îmbunătățim pentru Euro, așa că vom merge la Madrid să scoatem un rezultat pozitiv și acolo (n.r. amicalul cu Columbia de marți).

Poate puțin (n.r. dacă s-a simțit pauza de la ultimul meci al naționalei), este și normal să se simtă, cred că au fost aproape 30 de zile împreună, era normal să se creeze anumite automatisme mult mai ușor, să ne simțim mult mai bine pe teren, dar trebuie să ne adaptăm, așa este la națională.

Trebuie să fim conștienți că trebuie să dăm mult mai mult, să muncim mult mai mult pentru că la Euro va fi cu totul și cu totul altceva.

Cred că am dominat meciul de la un cap la altul, dar Irlanda s-a apărat foarte bine. N-am reușit să-i desfacem mai bine. Columbia este o echipă care iese mult mai mult la joc și vrea să joace mai mult fotbal. Sperăm să facem noi spectacol.

Nu văd de ce ne-am îngrijora, în prima repriză au avut un contraatac în urma căruia au înscris, dar după am controlat meciul. Nu am reușit să ne creăm ocazii foarte mari, dar nu avem de ce să ne facem griji.

Probabil printr-un joc foarte bun (n.r. jucătorii să-l convingă pe Edi Iordănescu să rămână) și o victorie la Madrid (n.r râde). Nu sunt lucruri care depind de noi, el știe ce are mai bine de făcut. Cu siguranță va rămâne dacă vom arăta ce putem pe teren”, a spus Răzvan Marin, la finalul partidei.

De ce nu? (n.r. România să iasă din grupe la Euro). Mai sunt două luni de campionat, am început să joc și eu, Ianis va începe și el să joace, Radu profită de accidentarea fundașului central.

Nu este ușor dacă nu ai meciuri în picioare, contează foarte mult să ai ritm, dar sunt sigur că ei se pregătesc și extra ca să ajungă într-o formă foarte bună la Euro.

- Răzvan Marin, mijlocașul echipei naționale

Citește și alte știri:

Se ține de cuvânt Borcea? Cum a reacționat când a auzit că Dinamo va avea stadion nou + Apariție lângă copilul venit din SUA
DINAMO
Se ține de cuvânt Borcea? Cum a reacționat când a auzit că Dinamo va avea stadion nou + Apariție lângă copilul venit din SUA
Cum a justificat selecționerul cea mai curioasă decizie luată cu Irlanda de Nord: „Dacă nici acum, atunci când?”
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1
Cum a justificat selecționerul cea mai curioasă decizie luată cu Irlanda de Nord: „Dacă nici acum, atunci când?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Hitech
Hitech  •  23 Martie 2024, 12:27

E frumos cum visează băiatul ăsta.

NedelcuDaniel
NedelcuDaniel  •  23 Martie 2024, 11:46

Cu respect...dar citim si ne minunam de asa reactie...vb aia...noi dominam cand mingea este la adversar...dominam cum?!?...cand adversari de gen Irlanda de Nord,penultima in grupa ei de calificare...vine si face cu absolut toti jucatorii un pressing /forcing intr o maniera in care tu ca echip representativa realizezi ca jocul tau este un pic mai rasarit decat echipe din Gibraltar,San Marino...si alti amatori....despre asta vb....amatorism ce se rasfange in ADN ul lor....stim cu totii realitatea de la FRF...chiolhanuri,premieri fabuloase....raportat la o saracie/jale de tara...wtf

Traiminromania..
Traiminromania..  •  23 Martie 2024, 10:32

Ati dominato pe nevastata poate, ca pase stanga dreapta fara idee de jos nu-i dominare

Vezi toate comentariile (3)
Comentează