FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA, DUMINICĂ, 19:00, GSP.RO ȘI TVR 1

Răzvan Raț se așteaptă la un meci dificil: ”Feroe nu mai e la fel de slabă ca acum 7 ani”

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2015 19:15

Răzvan Raț, căpitanul echipei naționale a României, a vorbit despre confruntarea cu Feroe și a comparat grupa actuală cu cea din preliminariile Euro 2008, ultimul turneu la care ne-am calificat.

”Nu cred că are rost să facem comparații între această grupă și cea de acum șapte ani cînd mergeam la Euro 2008. Grecia era cotată la fel ca Olanda, cu prima șansă, și uitați ce s-a întîmplat.

S-au schimbat multe față de acele preliminarii. Nici Feroe nu mai e la fel de slabă ca în urmă cu 7 ani”, a spus Răzvan Raț.

...despre meciul dintre Grecia și Ungaria: ”Cred că grecii își vor apăra șansele și vor încerca să cîștige. E adevărat, nu formează o echipă la nivelul competitiv pe care și-l doresc, dar sigur vor juca la victorie”

Meciul dintre Feroe și România va avea loc duminică, de la ora 19:00, pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 20p
2. România 17p
3. Ungaria 16p
4. Finlanda 11p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

11 octombrie: Feroe - România, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria

Citeşte aici totul despre CALCULELE calificării României la Euro 2016!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (12)
1143894915639069
Cristopherr Ct  •  11 Octombrie 2015, 10:46

ce tupeu are rat sa spuna treaba asta .............astia inca joaca la amatori (doar cativa sunt profesionisti )....iar voi jucati fotbal profesionist pe sute de mii de euro salariu .........................HALAL ATITUDINE !!!!(TIPIC ROMANESC : CAPUL PLECAT ,NICI SABIA NU IL TAIE ....DOAR CA FEROEZII NU AU SABII)

1143894915639069
Cristopherr Ct  •  11 Octombrie 2015, 10:44

ce tupeu are rat sa spuna treaba asta .............astia inca joaca la amatori (doar cativa sunt profesionisti )....iar voi jucati fotbal profesionist pe sute de mii de euro salariu .........................HALAL ATITUDINE !!!!(TIPIC ROMANESC : CAPUL PLECAT ,NICI SABIA NU IL TAIE ....DOAR CA FEROEZII NU AU SABIE )

ortega
ortega  •  11 Octombrie 2015, 09:57

...despre meciul dintre Grecia și Ungaria: ”Cred că grecii își vor apăra șansele și vor încerca să cîștige. E adevărat, nu formează o echipă la nivelul competitiv pe care și-l doresc, dar sigur vor juca la victorie” Adâncă cugetare ... Raț tată , nu mergi și tu Chișinău să fiți 2 rățoi pe-acolo pe la școala de ... ce-o fi , licență să iasă ... Sau ți-e deajuns predica mult-prea-cuviosului Ghiolbănescu ? De toată jena ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează