FOTBAL  »  NATIONALA  »  FCSB

Reacție categorică a vestiarului FCSB: "Nu avem scuze" » Roș-albaștrii au comentat posibilitatea demiterii lui Dică

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 15:21

Atacantul Harlem Gnohere a vorbit despre rezultatele mai slabe ale FCSB-ului din ultima vreme. Vârful francez îi ia apărarea lui Nicolae Dică, despre care crede că nu ar trebui demis. 

"Să pierzi două meciuri la rând este greu pentru echipă, pentru moralul fiecărui jucător. Am jucat bine prima repriză contra Craiovei. Din nefericire, a doua repriză nu a fost deloc bună. Meciul cu Concordia a fost mai dificil, deoarece Chiajna a jucat retras. Nu am avut spaţii.

Sâmbătă, cu Voluntari, trebuie să obţinem neapărat trei puncte pentru a putea rămâne în cursă. Am văzut ultimul meci al adversarei, pe care l-a câştigat în faţa Chiajnei cu 4-0. A înscris multe goluri și am observat că are și o defensivă solidă.

Nu avem scuze: dacă vrem să fim campioni la finalul sezonului, trebuie să câştigăm meciurile grele, dar şi pe cele care par mai uşoare. Trebuie să câştigăm mâine pentru a reveni şi pentru a nu ne distanţa de echipele care sunt în faţa noastră", a declarat Harlem Gnohere.

...despre posibilitatea ca Dică să fie demis: "Nu sunt eu cel care decide dacă Dică trebuie să plece sau nu, dar ştiu că el a făcut treabă bună de când este aici".

  • FCSB - FC Voluntari este sâmbătă, de la ora 21:00, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează