FOTBAL  »  NATIONALA  »  VIITORUL

”Regele”, atac frontal la selecționer: ”De ce nu e convocat Tase? Ce s-o mai lălăim, nu e chemat pentru că vine de la Hagi!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2015 17:19

Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, e nemulțumit de neconvocarea lui Florin Tănase la echipa națională de tineret și îl atacă direct pe selecționerul Cristi Dulca. Mijlocașul de 20 de ani a marcat șase goluri în acest sezon al Ligii 1.

”Dacă n-are loc cel mai în formă jucător la națională, atunci foarte bine. Nu vorbesc despre echipa mare, vorbesc despre tineret, unde Florin a jucat foarte bine. Iordănescu are un meci amical, nu putea să convoace 200 de jucători de la tineret, cînd formația are două meciuri importante oficiale.

Spuneți-mi de ce nu e convocat cel mai în formă jucător pe postul lui? Stăm și o lălăim și o dăm pe ocolite? Nu vrea să-l ia pentru că vine de la Hagi! Jucătorii care nu joacă sînt convocați, iar pe el nu îl cheamă. Selecția trebuie făcută așa cum trebuie, să fie chemați cei mai buni”, a spus Gică Hagi la DigiSport.

3 jucătoride la Viitorul a convocat selecționerul Cristi Dulca pentru meciurile cu Danemarca și Țara Galilor, contînd pentru Euro 2017

Lotul convocat la ”tineret”

Portari: Valentin Cojocaru (Steaua), Laurențiu Brănescu (Omonia Nicosia)

Fundași: Robert Hodorogea (Viitorul), George Miron (FC Botoșani), Ionuț Nedelcearu (Dinamo), Deian Boldor (Virtus Lanciano), Cristian Manea (Mouscron), Nicolae Vasile (Rapid)

Mijlocași: Dragoș Nedelcu, Răzvan Marin (Viitorul), Ovidiu Popescu (ACS Poli Timișoara), Alexandru Ioniță (Astra Giurgiu), Alexandru Păun (CFR Cluj), Andrei Pițian (Pandurii), Dorin Rotariu (Dinamo), Claudiu Bumba (Hapoel Tel Aviv), Andreas Ivan (Stuttgarter Kickers), Andreas Calcan (”U” Cluj)

Atacanți: George Pușcaș (Bari), Mihai Voduț (FC Voluntari)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
gabri80el
gabri80el  •  12 Noiembrie 2015, 18:12
Postat de nea_vanea.60 pe 11 Noiembrie 2015, 22:06

iti spun eu gica de ce! pentru ca este fitzos, este puturos in teren, nu alearga, nu face faza defensiva! fotbalul de azi nu mai tolereaza astfel de fotbalisti. si ianis are acelasi comportament. daca la varsta asta nu alergi... si apoi ramai surprins cand dupa pauza te intoarce astra de la 1-0!

nea_vanea.60 presupun ca aveti o varsta si ar trebui sa cunosteti mult mai multe in ceea ce priveste fotbalul.comentariul dumneavoastra este demn de piturca.ceea ce spuneti nu tine decat de liga1 si diviziile inferioare nu de fotbalul mare.va intreb si eu totusi . cand a facut raducioiu faza defensiva?conteaza sa faci si faza defensiva dar asta sa fie pe ultimul loc fiind vorba de mijlocas sau atacant.ar fi trebuit sa observati ca tanase are calitate , tehnica si poate scoate din joc 2 jucatori. asta conteaza cel mai mult , adica ceea ce nu are romania in momentulde fata. si noi ce facem . In loc sa-l dezvoltam il punem fundas. ce penibil . imi era scarba de sistemul lui piturca . oare nu v-ati saturatdar probabil sunteti oltean iar acum ganditi cu inima si lipseste ratiunea. din cauza asta fotbalul s-a dus de rapa.batranete usoara

gabri80el
gabri80el  •  12 Noiembrie 2015, 18:02

pentru ca toti vor sa aduca jucatori necunoscuti ca apoi daca confirma sa iasa in fata si sa spuna" pai eu l-am gasit si nimeni nu-l vedea" cam asa sta treaba la noi.in momentulde fata nu mai exista respect intre antrenori ci doar propriul interes ca-n toate domeniile.gandeste-te ce inseamna pt fiecare antrenor sa vada in propriul cv cu jucatori promovati de el . de fapt aici ar fi calitatea antrenorului.dar din pacate antrenorii isi pun multa incredere in jucatori si de aici vin si demisiile.de ani de zile cred ca avem doar antrenori de duzina demni de cancan-uri.

cezars61
cezars61  •  12 Noiembrie 2015, 08:31

Ce s-o mai lălăim , dacă așa vrea Rejili , hai să jucăm cu Viitorul pe post de Națională de tineret și-am rezolvat cazu' .

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close